Win: maak kans op één van de twee giftcards van TK Maxx t.w.v. 50 euro

Doe mee en maak kans!

Ben jij net zo'n fan van TK Maxx als onze eigen hoofdredacteur Hilde Veeren? Dan hebben we goed nieuws voor jou. Elegance mag namelijk twee giftcards van het warenhuis weggeven ter waarde van 50 euro!

Tijdloze capsule wardrobe

Een tijdloze capsule wardrobe samenstellen klinkt makkelijker dan het is. Welke items heb je nou écht nodig en welke zijn echt niet trend gebonden? De perfecte jeans, oversized blazer, leren laarsjes, perfect zittende pantalon, nette pumps en een tijdloze trenchcoat; je vindt het allemaal bij warenhuis TK Maxx.

TK Maxx is dé plek als je op zoek bent naar betaalbare (designer)merkitems en kwaliteitsproducten. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of je vindt het er. Van grote internationale designermerken tot bekende kledingmerken van eigen bodem: TK Maxx is hét warenhuis-walhalla. En het shoppen wordt nog leuker omdat de prijzen van de items altijd tot 60 procent goedkoper zijn dan de adviesprijs. De slogan luidt immers niet voor niets: ‘There’s no deal like a TK Maxx deal‘. Dat merk, voor die prijs? Je shopt meer dan verwacht, voor minder dan je dacht!

TK Maxx

Win, win, win!

Wil jij ook een tijdloze capsule wardrobe samenstellen? Goed nieuws, want wij mogen twee giftcards van TK Maxx weggeven ter waarde van 50 euro. Vul snel onderstaand winformulier in en wie weet ben jij de gelukkige!

[mail-win-form id='37']

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 11 oktober 2023 voor deelnemers van minimaal 18 jaar. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Elegance niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen, dan vervalt de prijs.