Gisele Bündchen onthult: 'Ik heb geen spijt van de scheiding'

'Als er een deur dichtgaat, gaat er een andere deur open'

Vorig jaar oktober besloten Gisele Bündchen en Tom Brady een punt achter hun 13-jarig huwelijk te zetten. Dit treurige nieuws maakten ze bekend via hun Instagram, maar lieten daar ook meteen bij weten dat ze als vrienden uit elkaar zijn gegaan. Nu, ongeveer een jaar later, onthult het supermodel dat ze op 'een heel andere plek is' in haar leven, waardoor ze niets zou veranderen.

Geen spijt

"Ik kan nu meer kiezen wat ik wil", zo vertelde ze in een interview met CBS News Sunday Morning. "Ik denk dat ik vroeger meer aan het overleven was en op dit moment leef ik echt, wat heel anders is." Het supermodel vertelt ook dat ze zich geen ander leven kan wensen. "Als ze zeggen, wil je iets in je leven veranderen? Dan zou ik absoluut niets veranderen", en nee: dus ook de scheiding niet.

"Ik bedoel, het is natuurlijk niet waar ik vroeger van droomde en waar ik op hoopte. Mijn ouders zijn al vijftig jaar getrouwd en ik wilde écht dat dit bij mij ook zou gebeuren. Maar ik denk dat je soms moet accepteren dat je soms naar elkaar toe groeit en soms uit elkaar groeit. Hij is de vader van mijn kinderen, dus ik wens hem het allerbeste. Ik ben hem zo dankbaar dat hij mij prachtige kinderen (Benjamin en Vivian, red.) heeft gegeven, en weet je: als er een deur dichtgaat, gaat er een andere deur open."

Scheiding

Nadat de geruchtenmolens over het huwelijk van Gisele en Tom overuren draaiden, werd het vorig jaar oktober duidelijk dat de twee uit elkaar zouden gaan. Zo plaatste Gisele op Instagram een statement waarin ze uitleg gaf over de gehele situatie. "Met veel dankbaarheid voor onze tijd samen hebben Tom en ik onze scheiding op vriendschappelijke wijze ingediend. Onze kinderen van wie ik met heel mijn hart hou, zullen altijd mijn prioriteit blijven. We zullen verdergaan met het co-ouderschap om hun de liefde, zorg en aandacht te geven die ze verdienen."

Het topmodel vervolgt haar bericht met dat het nooit makkelijk is om een huwelijk te beëindigen. “Maar we zijn uit elkaar gegroeid. Ondanks dat het heel moeilijk is om zoiets mee te maken, voel ik me dankbaar voor de tijd die we samen hebben doorgebracht en wens ik Tom altijd het beste.” 

Bron: Bustle, Elegance archief | Beeld: NL Beeld