Dit is de man van Kopen zonder Kijken-stylist Roos Reedijk

Wat een leuk koppel!

Roos Reedijk werd bekend als interieurstyliste in het programma Kopen zonder Kijken en mag zichzelf inmiddels een heuse BN’er noemen. Maar wie is de man met wie ze samenwoont, kinderen heeft en die al jarenlang aan haar zijde staat? We hebben de beelden!

Jarenlang samen

Sinds haar optreden in Kopen zonder Kijken is Roos Reedijk behoorlijk bekend in Nederland. Zelfs zo bekend dat er in De TV Kantine een imitatie van Bob Sikkes, ook bekend van Kopen zonder Kijken, en Roos werd uitgevoerd. In het dagelijks leven is Roos – uiteraard – ook interieurstylist en is ze al jarenlang gelukkig met haar man Wicher.

Huwelijk

Wicher heeft een eigen bedrijf, Wise Monkeys. Hij maakt tv-programma’s; onder meer Kopen zonder Kijken en Uitstel van Executie zijn producties van Wicher. Veel foto’s van de twee deelt het koppel niet op Instagram, maar ieder jaar wordt er teruggeblikt op het huwelijk van Roos en Wicher. Het stel gaf elkaar in 2015 het jawoord op het prachtige eiland Corsica. Samen hebben ze een zoon en een dochter.

Kopen zonder Kijken

Onlangs onthulde Roos dat ook zij haar huis kocht zonder te kijken. Man Wichard zag een mooi huis, kon haar niet bereiken en besloot daarom de gok te wagen. "Aan het einde van de dag belde hij me op en zei: ‘Roos, ik heb een huis gekocht'", aldus de interieurstyliste.

Bron: Tips en Weetjes | Beeld: Instagram, NL Beeld