Zien: de digitale cover van het Elegance herfstnummer

Een bomvol modenummer verdient een tweede stijlvolle cover!

Het herfstnummer van Elegance ligt in de winkel en daarom trakteren we jullie op onze tweede cover, namelijk de digitale Elegance cover.

Klaar voor de herfst

Met het herfstnummer ben je helemaal klaar voor een stijlvolle herfst, en daarom kon een tweede cover ook niet ontbreken. In het nummer vind je een handige guide voor ultieme basics, stippen voor een speelse outfit en stijlvol leer. Daarnaast helpen we je ook de perfecte jas te vinden en geven we je tips over het dragen van power suits. Want de herfstpret begint al op tijd bij de Elegance-redactie.

Hoofdredacteur Hilde: "Ik ben als hier de zomer begint al weken met mijn hoofd bij de herfst- en wintermode. Dat werkt nou eenmaal zo als je in de modemagazinebusiness zit. Autumn- en wintershows worden getoond, de kleding hangt bij persbureaus en vanaf juni ontvang ik elke dag foto’s van de mooiste winterlooks. Ik weet me nog in te houden, maar vanaf juli begint voor mij het excuus te investeren." 

Tekst gaat verder onder de foto.

Elegance digitale herfstcover
Totale look: Prada
Doe mee! Winterse schrijfwedstrijd Elegance & Kobo

Herfstnummer vol mode

In het nieuwe herfstnummer vind je een hoop trend reports en inspiratie waarmee je stijlvol voor de dag komt. Denk aan een hoop nieuwe trends, het interview met fashion ladies Cynthia Nixon en Kristin Davis van And Just Like That en uiteraard de herfstfavorieten van topstyliste Lonneke Nooteboom.

Fotografie: Martijn Senders | Productie en styling: Pedro Dias | Model: Femke Huijzer van MichaModels