Waarom Dolly Parton geen thee wilde drinken met prinses Kate

Op de thee in Buckingham Palace? Daar zit niet iedereen op de wachten.

Als zelfs de royals fan van je zijn, dan sta je vast wel open voor een kennismaking. Toch denkt Dolly Parton daar anders over, en sloeg de countrydiva een invite met prinses Kate af. En daar had ze een logische reden voor.

Dolly Parton

Zangeres, songwriter, icoon. Dolly Parton is het allemaal. Met haar extravagante uitstraling en catchy liedjes is het ook geen verrassing dat de blondine een groot fanbase heeft – en daar vallen de Britse royals ook onder.

Toch zit de 77-jarige zangeres niet te wachten op een afspraak met haar bekendste fans. Ze heeft dit weekend namelijk onthuld dat de prinses van Wales haar een keer uitgenodigd heeft voor een kopje thee, terwijl ze voor werk in Londen was. Echter had Dolly hier geen trek in. Op BBC liet Dolly op een hilarische wijze weten waarom ze de uitnodiging van Kate weigerde – natuurlijk op een typische Dolly-manier.

Op de thee bij Kate

“Deze keer, Lordy, werd ik zelfs uitgenodigd om thee te drinken met Kate, maar ik kon niet eens gaan. Ik vond het heel lief en aardig van haar om mij uit te nodigen, en een dezer dagen ga ik dat doen – dat zou geweldig zijn”, vertelde ze. “Maar ze was niet van plan om mijn rockalbum te promoten, dus ik moest nee zeggen”, grapte Dolly vervolgens. Wie weet gaan de twee nog eens in de toekomst theeleuten.

Bron: Beau Monde | Beeld: NL Beeld