De nieuwe Elegance ligt in de winkel!

Dit kun je verwachten in het herfstnummer.

De nieuwe Elegance ligt in de winkel! Wat je kunt verwachten in het herfstnummer? Lees mee.

Mode

In de herfst is het weer tijd voor warme truien, lange jurken en nieuwe trends. Daarom vind je in de nieuwe Elegance maar liefst 8 trend reports waardoor je weer helemaal op de hoogte bent. Denk aan zachte breisels en soepel leer in natuurtinten. Uiteraard vind je er ook de herfstfavorieten van topstyliste Lonneke Nooteboom.

Bekijk hier de digitale cover!

Interviews

Actrice Elle van Rijn moest eerst niets van Nicola Villa weten, tot de vonk oversloeg. Voor de rubriek Scènes uit een Huwelijk vertellen ze over hun eerste date, de Italiaanse bruiloft en hoe het is om een samengesteld gezin te hebben. We praten bij met Cynthia Nixon en Kristin Davis over Sex and the City en de nieuwe hitserie And Just Like That. Charlotte Labee vertelt over de kracht van je hersenen, en Laurien Meuters van Tiny Miracles deelt haar loopbaan met ons.

Tekst gaat verder onder de foto.

Wil je niet naar de winkel? Het nummer online bestellen kan hier.

Travel & lifestyle

Naast het nieuwste woon-, travel- en culinieuws, nemen we een kijkje in Casa Olivetta: een familiehuis in het hart van Puglia. En voor de nodige reisinspiratie reizen we af naar Polen, voor een roadtrip door de stad, cultuur én natuur.

Kunst & cultuur

Je vindt zoals altijd de culturele tips op het gebied van film & tv, kunst, boeken en theater & muziek, maar ook een kunstportret van Toulouse-Lautrec. Hij wordt de man van de Parijse affiches genoemd, maar maakte daarnaast onnoemelijk veel tekeningen en prachtige schilderijen, vaak van vrouwen aan de zelfkant van de samenleving. In het herfstnummer delen we wat hem zo bijzonder maakt. Daarnaast kun je kans maken op jouw eigen winterverhaal, met de Winterse schrijfwedstrijd van Elegance en Kobo. Wij zijn op zoek naar het grappigste en meest romantische kerstverhaal van 2023. Droom jij van een gepubliceerd verhaal? Dan is dit je kans!

Beauty

Wisselvallige dagen vraagt om de juiste skincare, en daarom delen de experts hun tips op het gebied van beautyproducten, haar en nazomer geluk. Ook delen we prachtige herfstlooks waar je huid nog meer van gaat stralen.

De nieuwe Elegance ligt nu in de winkel, dus haal hem snel in huis!