Zo zag presentator Humberto Tan er vroeger uit

Wat een coupe!

We kennen Humberto Tan k met een kale coupe. Het is misschien moeilijk voor te stellen, maar er was een tijd dat hij wél haar op zijn hoofd had.

Back in the days

De presentator heeft al jaren hetzelfde kapsel. We kennen 'm niet anders. Maar toen hij zo'n 30 jaar geleden op tv verscheen zag hij er een tikkeltje anders uit.

Humberto begon 30 jaar geleden als redacteur bij het programma Forza TV, wat hij al snel presenteerde met Jessica Broekhuis. Zijn allereerste persfoto's stammen uit 1991, toen droeg hij nog geen nette pakken én had hij nog haar op zijn hoofd. Afgezien van zijn kledingkeuze en kapsel is de BN'er geen spat veranderd. Kijk mee!

Talkshow

Onlangs werd bekend dat de presentator weer achter de talkshow te zien zal zijn. In 2024 zal hij tien weken te zien zijn. Of hij de plek van Eva Jinek, die naar een andere zender gaat, is niet bekend. Naast presenteren, is Humberto druk met fotograferen en documentaire maken. In de nieuwe documentaire De Jacht op de Jaguar ontdekt hij de schoonheid van de Surinaamse jungle, als haar schaduwzijde: de illegale wildlife handel.

Bron: Beau Monde | Beeld: NL Beeld, Instagram