Groot nieuws voor Miranda Kerr

Hoe leuk!

9th Annual Breakthrough Prize Ceremony

Ze is de founder en CEO van KORA Organics, succesvol model en ze blijkt ook nog eens een fantastische thuiskok te zijn. Miranda Kerr is on fire. Daarnaast mag zich nu ook het gezicht van Louis Vuittons nieuwste geur Pacific Chill noemen. 

Pacific Chill

Pacific Chill is de nieuwste toevoeging aan de Louis Vuitton Cologne-lijn. De geuren in deze lijn staan symbool voor een reis langs de westkust van de Verenigde Staten. Pacific Chill is dan ook geïnspireerd door de stad Los Angeles. En met noten van zwarte bessen, wortelzaad en aromatische kruiden is deze geur extravagant en zacht tegelijk.

Ook bevat het parfum verschillende citrusnoten, munt en basilicum. Iets waar Miranda erg blij van wordt. "Het heeft een klein scheutje citroensap en verse kruiden waardoor het parfum naar een veelbelovende zomerdag ruikt", vertelt Miranda als het nieuwste gezicht van Pacific Chill aan Elle.  

Miranda Kerr

"Ik vind het heerlijk dat Pacific Chill een frisse geur is", deelt ze. "De geur is geïnspireerd op de oceaan en het parfum geeft je ook echt het gevoel dat je vlakbij de oceaan bent."

Pacific Chill staat voor in contact blijven met jezelf en jezelf ook rust gunnen. Iets wat voor Miranda heel belangrijk is. Haar perfecte Pacific Chill-dag bestaat dan ook uit een rustige dag met haar familie. "Mijn ideale Pacific Chill dag is waarschijnlijk wandelen met mijn kinderen en echtgenoot. We vinden het heerlijk om met z'n allen in de natuur te wandelen en de wind door onze haren te voelen. En als we daarna ook nog een family picnic hebben is de dag helemaal perfect."

Pacific Chill is nu verkrijgbaar in geselecteerde Louis Vuitton winkels en online voor €260 (100 ml) en €395 (200 ml). De fles is navulbaar in de winkel voor €170 (100 ml) en €310 (200 ml).

Beeld: NL Beeld / Abaca Press, Louis Vuitton