Echte Gooische Moeder Pauline Wingelaar kiest voor botox

Gelukkig kan ze rekenen op de steun van haar vriendinnen!

Videoland Event 2022

We zorgen goed voor onszelf. Een crèmepje hier, een beauty-behandeling daar... Maar soms kunnen we de natuur een éxtra handje helpen. Zo besloot ook Pauline Wingelaar in de meest recente aflevering van Echte Gooische Moeders.

Deukje

Pauline begint zich steeds meer te storen aan een ‘deukje’ in haar voorhoofd. Hier wil de Echte Gooische Moeder graag iets aan laten doen, en daarom heeft ze een afspraak gemaakt om botox te laten zetten. Nog voordat de drie vriendinnen de kliniek binnenstappen, maakt Bo een goede before-foto van Pauline. Enne, de kiekjes worden natuurlijk nog even uitgebreid bestudeerd en besproken door de ladies.

Echte Gooische Oma’s

Terwijl Pauline vooral hoopvol is zodra ze binnen is, zijn er bij haar vriendinnen nog wat twijfels over deze preventie remedie. Leslie is namelijk niet zo’n fan van botox. “Iedereen heeft toch een deuk als je die spieren samentrekt?”, stelt ze. Zij kan dan ook niet wachten tot er een Echte Gooische Oma’s-editie komt, waar ze vol trots haar rimpels kan showen. Enne, zo’n serie zien wij ook wel zitten!

Dan is het eindelijk tijd voor Pauline om plaats te nemen in de stoel. Ze gruwelt van naalden, maar wie a zegt… “De b van botox”, grapt ze nog. Gelukkig kan ze rekenen op de support van haar vriendinnen. “Kom op Paula, jij kunt dit”, roept Bo.

Geduld

Na slechts een paar minuten zit de behandeling er alweer op. Pauline kijkt meteen in de spiegel, waar ze nog ietwat onwennig probeert te fronsen. Ze is dan ook teleurgesteld wanneer die ‘deuk’ nog steeds te zien is. Het maximale resultaat van de botox is echter pas na twee weken te zien, dus ze zal nog heel even geduld moeten hebben voordat ze de after-foto kan maken.

Bron: Grazia | Beeld: NL Beeld