Kate Middleton en Meghan Markle zweren bij deze gezichtsolie 

Ze hebben een glowy skin waar je u tegen zegt.

Hoewel Kate Middleton en Meghan Markle bijna niet verschillender konden zijn, hebben de twee hertoginnen ook het een en ander gemeen. Ze zijn beiden getrouwd met een kleinzoon van the queen, groeiden op buiten de aristocratische cirkel en hebben een glowy skin waar je u tegen zegt. Dat laatste hebben ze te danken aan een zekere gezichtsolie.

Beautytip van Kate

Naar verluidt gebruiken de Hertogin van Cambridge en de Hertogin van Sussex elke dag dezelfde gezichtsolie om hun huid mee te hydrateren en te laten shinen. Het schijnt dat Kate ‘m al een tijdje gebruikte en dat ze haar schoonheidsgeheim destijds met haar aangetrouwde schoonzusje deelde.

Het gaat om de Beauty Sleep Elixir, een olie die voor 100 procent uit natuurlijke ingrediënten bestaat, waarvan 98 procent uit natuurlijke oliën. De olie is van het merk Beuti Skincare.

Aanbrengen

In 2018 zou Meghan de olie als cadeautje hebben gekregen van Kate. Volgens Leila Aalam, de oprichter van Beuti Skincare, gebruikt Kate het product sinds 2016, zo vertelt ze aan Bustle. Een bron die dichtbij de royals staat en vaak in het bijzijn van Kate was, liet dit aan Aalam weten. Diezelfde bron bracht naar buiten dat Meghan Markle de olie ook gebruikt.

Het product kan onder de make-up gedragen worden en kan je huid een natuurlijke glow geven. Het kan gebruikt worden als zowel dagcrème als nachtcrème. Ready to sparkle like Markle?

Bron: Dingen voor Vrouwen, Bustle | Beeld: NL Beeld