Met deze outfitcombinaties kom je altijd stijlvol voor de dag

Naast het shoppen van trends, is het ook altijd goed om een capsule garderobe te hebben met tijdloze basics. Combineer je die items met elkaar, dan krijg je een paar outfitcombinaties waarmee je altijd stijlvol voor de dag komt!

Wit shirt + jeans

Toch wel dé klassieker onder de klassiers: het witte t-shirt met een jeans. Je kunt nooit de mist ingaan met deze combinatie. Tien jaar geleden niet, nu niet, en ook over tien jaar niet. Het kan je gehele outfit zijn, maar het kan ook de basis vormen voor een uitgebreidere look. Bijvoorbeeld door er een leren jacket overheen te dragen, of door het te combineren met een blazer. Ook kun je alle kanten op met je footwear. Van prachtige stiletto’s tot combat boots.

Ga je voor de clean look van enkel een wit shirt met jeans? Kies dan eens voor een oversized shirt, dat je stijlvol kunt instoppen bij je jeans.

Leren laarzen + rok of jurk

Voor elke leeftijd, voor elke tijd van het jaar: de boots en skirt/dress-combo. We weten inmiddels dat een zomers jurkje er fantastisch uit kan zien met een paar laarzen. Maar ook in de winter werkt dit duo fantastisch, een warme legging is dan wel een must.

Broekpakken

Perfect voor naar het werk en net zo geschikt voor een etentje met vrienden: trouser suits. Hoewel je met deze outfit de plank nooit misslaat, blijft een klassieker natuurlijk ook een beetje trendgevoelig. Zo zien we momenteel veel oversized en boxy broekpakken.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door BRUNA (@brunabear)

Andere combi’s

Bovenstaande combinaties doen het altijd goed, maar er zijn heus meer tijdloze duo’s waarmee je hoge ogen gooit. Denk aan een trui met een slip skirt, of een wit overhemd met jeans. En dan heb je ook nog de double denim combi. Oftewel: er zijn ontzettend veel outfits waarmee je altijd stylish oogt en die ook nog lang in de mode zullen zijn.

Bron: Marie Claire | Beeld: NL Beeld, Instagram