Wat jij en je partner kunnen doen als jullie meer willen experimenteren in jullie relatie

Voor veel stellen is seks iets dat bij de relatie hoort. Heerlijk, maar als je al een tijdje samen bent, kunnen de acties tussen de lakens soms wat routinematig aanvoelen. Veel stellen experimenteren maar weinig met seks. Dat is jammer, want juist met een goed en gevarieerd seksleven kun je je relatie laten bruisen. 

Maak de seks spannender

Not to state the obvious: maar seks kan echt een stuk spannender dan de missionarishouding. Introduceer seksspeeltjes en je zult ontdekken wat er nog meer mogelijk is. Heb je een relatie met een man? Dan kan je partner een penisring dragen. Hierdoor krijgt hij een hardere erectie die langer aanhoudt. Denk je eens in hoe heerlijk het zal zijn als hij je lekker lang kan verwennen. Een penisring kun je zonder problemen zo’n twintig minuten om houden. Je schuift hem om de stijve penis. Hierdoor wordt voorkomen dat het bloed snel terugstroomt uit de zwellichamen. Het gevolg is een erectie die hard is en hard blijft voor langere tijd.

Nieuwe standjes ontdekken

Er zijn talloze standjes die jullie kunnen uitproberen. Je kunt je partner daarbij ook anaal bevredigen. Een goede voorbereiding daarop is een buttplug. Deze breng je in de anus in, zodat deze al een beetje oprekt. Je kunt een buttplug zonder problemen minstens een half uur dragen. Gebruik altijd een beetje glijmiddel. Zo voorkom je beschadiging van de fijne bloedvaatjes in de anus. Buttplugs hebben altijd een brede voet. Zo wordt voorkomen dat hij in zijn geheel in de anus kan worden geschoven waardoor je hem er niet meer uit krijgt. Wil je anaal contact met je partner? Dan verwijder je de buttplug en brengt voor het penetreren nog wat extra glijmiddel aan.

BDSM voor beginners

BDSM en SM verkeren voor veel stellen nog in de taboesfeer. Maar er is niets mis mee. Als jullie hier allebei van genieten, waarom zou je het dan niet eens uitproberen? Je kunt een starterskit kopen met de basis accessoires voor BDSM. Handboeien, een masker en bondagetouw vind je daar meestal in. Als jullie genieten van BDSM, dan kun je je attributen uitbreiden met bijvoorbeeld een gagball of tepelklemmen. Let altijd op elkaars veiligheid en maak goede afspraken waar de grenzen liggen. Wie weet gaat er een wereld voor jullie open.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met een commerciële partner.

Beeld: Cody Portraits (Pexels)