Jij weet wat je mooi vindt, AlleKunst.nl weet wat er te koop is

Een kunstwerk brengt iedere ruimte tot leven. Het zorgt niet alleen voor veel sfeer en een leuke aankleding, maar inspireert ook bijzondere gesprekken. Van een mooi schilderij tot een modern beeldhouwwerk: het geeft je interieur meteen karakter. Droom jij over je eerste kunstaankoop en weet je niet waar je moet beginnen of zoek je kunstwerken om je bestaande collectie mee uit te bereiden? Bezoek dan www.AlleKunst.nl!

Wat is AlleKunst.nl?

Het vinden van mooie kunst is een bijzondere ontdekkingstocht. Maar hoe vind je de schat waar jij naar op zoek bent? De kunstmarkt is complex en ondoorzichtig. Dat is iets waar AlleKunst.nl verandering in brengt. AlleKunst.nl is een platform dat is opgericht door echte kunstliefhebbers met als resultaat een verzameling van verrassende, inspirerende en prikkelende kunstwerken van de beste kunstgalerieën in Nederland. Alles eenvoudig te vinden op één plek.

Hoe werkt het?

Terwijl je de collectie met meer dan 10.000 werken bekijkt, ontdek je vanzelf welke stijl jou aanspreekt. Met slimme online technieken loodst AlleKunst.nl je moeiteloos door duizenden kunstwerken van de beste galerieën in Nederland en presenteren ze een persoonlijk aanbod. En heb je dat ene werk gevonden wat perfect bij jou thuis of op de zaak past, dan zie je direct de koop- en eventuele kunstuitleen mogelijkheden.

Bij AlleKunst.nl koop je kunst op jouw manier. Kunstuitleen geeft je de vrijheid een kunstwerk te huren waardoor je volledige flexibiliteit hebt om ook een keer een andere kunstwerken uit te proberen. Je zit nergens aan vast. Toch liever kopen, in sommige gevallen, afhankelijk van de verkopende galerie, kan dat met een renteloze kunstkoopregeling. Zo betaal je in delen voor je nieuwste aanwinst en start je op een behapbare manier.

AlleKunst.nl verkoopt zelf niet rechtstreeks, maar brengt vraag en aanbod samen door je te koppelen aan de beste kunstgalerieën van Nederland.

Wat heeft AlleKunst.nl te bieden?

Van kunst aan de muur bij particulieren tot kunst voor bedrijven: AlleKunst.nl heeft het allemaal. Het aanbod breidt zich maandelijks uit doordat nieuwe gerenommeerde kunstgalerieën zich bij het kunstplatform aansluiten. AlleKunst.nl zet bovendien graag verschillende kunstthema’s in de spotlights. Waar je het ene moment naar verfrissende pop art en street art kijkt, geniet je het volgende moment van een groot schilderij met een klassieke uitstraling. Sculpturen, fotografie en abstracte kunst hebben ook allemaal een plek in de collectie verdiend. Je vindt werken van nieuw talent en gevestigde namen allemaal op één overzichtelijke plek.

Waarom kiezen kopers voor AlleKunst.nl?

AlleKunst is hét startpunt voor iedere kunst gerelateerde zoektocht. Als beginnende kunstkoper ontdek je wat de kunstwereld allemaal te bieden heeft. AlleKunst.nl helpt je om je weg te vinden en geeft gepersonaliseerd advies. Ervaren kunstkenners maken via AlleKunst.nl juist kennis met nieuwe namen en verrassende stijlen. Dankzij zoek- en filtermogelijkheden selecteer je daarnaast kunst op afmeting, kleur, thema, medium en prijs over de collecties van individuele kunstgalerieën heen. Zelfs het vinden van kunst bij jou in de buurt is eenvoudig mogelijk. En heb je iets van je smaak gevonden, dan biedt de "meer zoals dit" knop een zoekfunctie voor soortgelijke kunstwerken met dezelfde visuele kenmerken. In een handomdraai vind ook jij een passend kunstwerk en kom je direct in contact met de verkopende kunstgalerie.

De voordelen van AlleKunst.nl

Begin je jouw zoektocht bij AlleKunst.nl? Dan mag je rekenen op het volgende gemak:

    • Alle kunst op één plaatsMaatwerk en gepersonaliseerd advies dankzij slimme AI-techniekZoeken op talloze kenmerken waar en wanneer je maar wiltUitgebreide informatie over galerieën, exposities en meerRechtstreeks contact met de verkopende galerie
  • Alle kunst op één plaats
  • Maatwerk en gepersonaliseerd advies dankzij slimme AI-techniek
  • Zoeken op talloze kenmerken waar en wanneer je maar wilt
  • Uitgebreide informatie over galerieën, exposities en meer
  • Rechtstreeks contact met de verkopende galerie

Waarom werken galerieën samen met AlleKunst.nl?

Niet alleen voor kopers maar ook voor galerieën is AlleKunst.nl een uitkomst. Het platform loopt voorop in de digitale revolutie binnen de kunstwereld. Dankzij kennis en ervaring is AlleKunst.nl dé Nederlandse autoriteit in online kunstpresentatie. Dat geeft ook kleine galerieën de kans om hun bijzondere werken nationale bekendheid te geven. AlleKunst.nl brengt vraag & aanbod binnen de kunstwereld samen, maar verkoopt zelf niet. We brengen geïnteresseerde kunstkopers direct in contact met de verkopende galerie. De gepersonaliseerde adviezen maken dat kopers dezelfde ervaring krijgen die ze in een galerie gewend zijn. Zo blijft het kopen van kunst inspirerend en leerzaam.

Begin jouw kunst zoektocht

Jij weet wat je mooi vindt, AlleKunst.nl weet wat er te koop is. Of dat nu een indringend portret van olieverf of een artistieke zeefdruk is, AlleKunst.nl verzamelt de beste werken van gerenommeerde kunstgalerieën uit het hele land en brengt ze samen op één overzichtelijk platform. Terwijl je langs de mooiste werken scrolt, voel je direct welke kunst jou aanspreekt. Voor je het weet heb je de perfecte toevoeging aan je kunstcollectie gevonden. Heb je zin om het rijke kunst landschap te verkennen? Neem dan een kijkje op www.AlleKunst.nl en laat je verrassen.

Photo by Sidekix Media on Unsplash