Pierre Cadault van Emily in Paris steelt de show bij Paris Fashion Week

Ook in real life een echte fashionista.

Paris Haute Couture Week is nét voorbij, maar we genieten nog even van alle streetstyle looks. En daar dook opeens een bekend gezicht op!

Paris Fashion Week

Fashion Week is het moment van het jaar dat modeliefhebbers van het eerste uur van modeshow naar modeshow sprinten om niets te missen van de grote modehuizen. Afgelopen week stond Parijs in de schijnwerpers, en werden de toeristen ingeruild voor influencers, celebs en ontwerpers.

Emily in Paris

Maar ook ontwerpers die we uit series kennen, deden hun opwachting. Want we spotten de enige echte Pierre Cadault (Jean-Christophe Bouvet) uit Emily in Paris tijdens de Fall/Winter show van het Franse modehuis Patou.

In de serie heeft Pierre Cadault zijn eigen merchandise, en tijdens Paris Fashion Week kon dit natuurlijk ook niet ontbreken. Zo zien we hem met een waaier met zijn gezicht erop – die je ook zelf kunt kopen! En natuurlijk droeg hij een grote zonnebril á la Anna Wintour.

Sylvie Grateau

Het is overigens niet de enige show waar een Emily in Paris-acteur zich had ondergedompeld in de wereld van haute couture en front rows. Actrice Philippine Leroy-Beaulieu, die de rol van Sylvie Grateau speelt, deed namelijk haar opwachting bij de Schiaparelli Spring/Summer show. Voor de gelegenheid droeg ze een Schiaparelli-jas uit de herfst van 2022, met zwarte leren voorpanelen en satijnen pumps. C’est magnifique!

Kopenhagen Fashion Week

De volgende halte in de Fashion Week-trein is Kopenhagen, en dat belooft al veel goeds. Met shows van Baum und Pferdgarten, Saks Potts, Ganni en nog velen anderen is het een bomvolle editie. Kortom, stay tuned!

Bron: Marie Claire | Beeld: BrunoPress