De nieuwe Elegance ligt in de winkel!

Dit kun je verwachten in het lentemode nummer.

De nieuwe Elegance ligt in de winkel! Wat je kunt verwachten in het grote lentemode nummer? Lees mee.

Mode

Nieuw seizoen, nieuwe trends. Wat spotten we op de catwalk en wat dragen we daarvan zelf graag het liefst? We selecteerden de grootste trends - van pastelroze en ton-sur-ton tot lenteleer en helder wit - en je shopt onze favoriete looks voor het nieuwe modeseizoen. Natuurlijk vind je ook de wishlist van Lonneke Nooteboom met haar favoriete twaalf stuks die je kast ongetwijfeld nodig heeft.

Interviews

Johan Noorloos runt zijn eigen yoga imperium De Nieuwe Yogaschool, maar thuis is partner Pascal Linzell ook vaak zíjn leraar. Voor de rubriek Scènes uit een Huwelijk vertellen ze over hun bijzondere relatie. Ook spreken we Maggie Doyne, hoofd van BlinkNow Foundation en de Kopila Valley School waar veel Nepalese kinderen school en onderdak vinden en schrijfster van het boek Tussen de Himalaya en de hemel over haar gezin, rouw en de liefde. En praten we bij met actrice Jean Smart van de succesvolle BO Max-serie Hacks over Babylon en werken in Hollywood. Verder volgen we een week lang Bart die vader van twee, echtgenoot én plastisch chirurg is en deelt Merel Prins van stichting Ruby and Rose haar loopbaan met ons.

Tekst gaat verder onder de foto.

Wil je niet naar de winkel? Het nummer online bestellen kan hier.

Travel & lifestyle

Behalve het nieuwste woon-, travel- en culinieuws, nemen we een kijkje in de landelijke woning van kookgoeroe Gemma Wade waar – uiteraard – de keuken het kloppend hart is. Ook spreken we Alice Hart, schrijfster van Het grote groenteboek waarin ze laat zien dat dat iedereen elke dag variëren met gezonde gerechten, en deelt ze een aantal veelzijdige recepten. Last but not least: je maakt kennis met onze nieuwe columniste Reneé K., een Nederlandse Parisienne die je wellicht ook kent van haar boek Leef als een Parisienne.

Kunst & cultuur

Je vindt zoals altijd de culturele tips op het gebied van film & tv, kunst, boeken en theater & muziek, maar ook een kunstportret van Paul Cézanne. Claude Monet noemde hem de ‘grootste van ons allen’ en wij vertellen wat hem zo bijzonder maakte. Verder spreken we de Mexicaanse acteur Diego Calva, bekend van Babylon, en Charlotte Ha die de hoofdrol speelde in het theaterstuk in Happy in Holland.

Beauty

We tippen alles voor een frisse start: van oppeppende make-up tot heerlijke huidverbeteraars en andere fijne beauty-lievelingen.

De nieuwe Elegance ligt nu in de winkel, dus haal hem snel in huis!