Nieuwe filmposter Titanic: wat is er met het kapsel van Kate Winslet gebeurd?

Fans speculeren erop los.

Titanic komt terug! De nieuwe trailer en filmposter zijn eindelijk bekend, maar over die laatste is nogal wat ophef ontstaan. Want wat is er met het kapsel van Kate Winslet aan de hand?

3D film

Eerst het goede nieuws: ter ere van het 25-jarige bestaan van Titanic, komt James Cameron's multi-Academy Award®-winnende film terug in de bioscoop in een gerestaureerde 3D-versie. Fans kunnen hun hart ophalen en vanaf 8 februari 2023 met een grote bak popcorn plaatsnemen in de bioscoop om opnieuw te genieten van de klassieker.

Verschillende kapsels

Maar, fans zetten vraagtekens bij de nieuwe filmposter, waar Kate Winslet en Leonardo DiCaprio op staan. Want wat is er met haar haren gebeurd? Jack en Rose, zoals ze in de film heten, omhelzen elkaar innig. Net zoals op de originele poster. Toch is er een verschil... Kate lijkt twee verschillende kapsels te hebben. De ene helft van haar coupe heeft opgestoken krullen, zoals aan het begin van de film te zien is. Maar de andere helft van haar haren is los en golvend, zoals je later in de film ziet. Huh?

De originele poster uit 1997
De nieuwe poster uit 2023

Bewuste keuze?

Het kapsel is trending topic op social media en mensen vragen zich vooral af of het een bewuste keuze was, of een foutje. De makers hebben nog niet gereageerd, maar online wordt flink gespeculeerd. Zo denken sommigen dat het te maken heeft met haar verhaal in de film. Zo legt iemand uit: 'Het representeert haar maatschappelijke rol én het leven dat ze wenst te hebben."

Bron: People Magazine | Beeld: BrunoPress