Igone de Jongh zet punt achter relatie met Thijs Römer

Harper's Bazaars Woman of the Year Awards 2019

Een verdrietig bericht vandaag op het Instagram-account van Igone de Jongh: de balletdanseres laat weten dat ze haar huwelijk met Thijs Römer heeft beëindigd. 

Breuk

Het sprookjes van Igone en Thijs is voorbij. "Met een zwaar hart heb ik besloten om mijn liefdesrelatie met Thijs te beëindigen", valt te lezen in haar Instagram Stories. Een verdere uitleg is er niet, maar haar management bevestigt het nieuws aan De Telegraaf. In november werd bekend dat Thijs door het Openbaar Ministerie strafrechtelijk wordt vervolgd voor seksueel grensoverschrijdend gedrag. Het is niet bekend of de breuk hiermee te maken heeft.

Aangiftes

Er liggen drie aangiftes tegen Thijs met betrekking tot online zedendelicten tussen 2015 en 2017 met minderjarigen. De acteur heeft zelf altijd ontkend.

Igone liet zich nooit uit over de zaak, tot afgelopen augustus. Toen een volger haar vroeg hoe hun relatie de heftige beschuldigingen overleefde, antwoordde ze: "Dichtbij elkaar blijven en heel goed de kinderen beschermen."

De twee waren zes jaar samen en drie jaar getrouwd. Ze leerden elkaar kennen via Instagram toen Igone de stoute schoenen aantrok en hem een berichtje stuurde.

Bron: AD, RTL, Instagram | Beeld: BrunoPress