De mooiste looks van de Golden Globes 2023

De ene look nog mooier dan de andere.

Vannacht was de uitreiking van de Golden Globes 2023. En dat betekent altijd genieten van alle pracht en praal die Hollywood te bieden heeft. Dit waren de mooiste looks van de avond.

Pink ladies

Bij een ceremonie als de Golden Globes duikt heel Hollywood op in peperdure designerkleding – fresh off the runway of zelfs op maat voor de celeb in kwestie gemaakt. Ook gisteravond was hier geen uitzondering op.

Zo zagen we Margot Robbie in een roze japon van Chanel, die custom voor de actrice is gemaakt. Het modehuis laat weten dat er in totaal zo’n 750 uren werk in het elegante kleedje zit – worth it! Julia Garner ging daarnaast voor een roze exemplaar van Gucci met een silhouette vol beweging en drama. Love it!

Glitter & glamour

Naast deze twee prachtige pink ladies waren er ook een hoop celebs die zich hulden in niets dan glitter. Jessica Chastains stylist heeft hier schijnbaar gekozen voor de optie ‘see-through sparkly spinnenweb’, maar we moeten haar nageven dat het ‘r prachtig staat. Angela Bassett, die een prijs ontving voor haar rol in Black Panther: Wakanda Forever, straalde in een sleek zilveren exemplaar van Pamella Roland.

Actrice Michelle Yeoh, die er vandoor ging met de award voor Beste Performance by an Actress in a Motion Picture – Musical or Comedy (een beste mond vol), verscheen daarnaast in een strak, stralend donkerblauw exemplaar van Armani Privé.

Winnaars

Natuurlijk draaide de avond uiteindelijk om het eren van de absolute topprestaties in film en serie. Grote winnaars in de filmcategorieën waren The Banshees of Inisherin, Everything Everywhere All at Once, en The Fablemans, die elk twee awards in de wacht wisten te slepen.

Ook de comedyserie Abbott Elementary deed het bijzonder goed met drie prijzen en The White Lotus kon tevreden zijn met twee keer winst. Netflix-serie The Crown, die vier keer genomineerd was, greep dit keer naast de felbegeerde gouden beeldjes. Dit maakt Imelda Staunton de eerste actrice die géén award ontvangt voor haar eerste seizoen als Queen Liz. Ach, ze heeft met het aankomende zesde seizoen nog een kans.

Bron: Beau Monde | Beeld: BrunoPress