Dit Totême pareltje is zonder twijfel de populairste jas van het najaar

Hij vliegt als warme broodje over de toonbank.

Als er afgelopen jaar één merk was waar iedereen het over had, dan was het wel het Scandinavische Totême. En hun populaire scarf jacket staat nog altijd bovenaan iedere wishlist. 

Scarf jacket

De jas waar je niet omheen kon, en nog steeds niet omheen kan, is de Totême scarf jacket. Dat lees je goed, een jas en sjaal in één. Hij was niet te missen tijdens de Fashion Weeks in New York en Londen, Instagram staat er vol mee en ook op TikTok was de mantel trending.

De wollen jas heeft oversized mouwen, grote stiksels, opvallende zakken en lange franjes aan de sjaal. De zwarte jas is razendpopulair, maar ook de beige variant is prachtig. En dan zijn er onlangs nóg twee kleuren uitgebracht: kaki en lichtgrijs. Benieuwd hoe je hem combineert? Kijk mee.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Anouk Yve (@anoukyve)

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Monikh (@monikh)

Look-alike

Kortom, een pareltje om te zien en ook nog eens heerlijk warm; wij snappen wel waarom hij zo gewild is. Maar, het is niet makkelijk om er eentje te bemachtigen. De populaire jas vliegt als warme broodjes over de toonbank. Heb jij hem niet kunnen bemachtigen of vind je hem aan de dure kant? Er zijn inmiddels genoeg high street merken die een look-alike in de winkel hebben hangen, zoals H&M, Ted Baker en Zara.

Bron: Who What Wear | Beeld: BrunoPress, Instagram