Lily Collins gespot in stiletto's van Kurt Geiger

Wij zijn fan!

De cast van Emily in Paris is behoorlijk druk met het promoten van seizoen drie. En als het aan ons ligt, blijven ze dat nog wel even doen, aangezien de cast continu hebberigmakende outfits aanheeft tijdens diverse interviews en etentjes. Zo kwam Lily Collins onlangs stijlvol voor de dag in prachtige stiletto's van Kurt Geiger.

Stijlvol

Niks aan de outfits van castleden Lily Collins (Emily), Ashley Park (Mindy) en Camille Razat (Camille) is ringarde. Al voordat Emily in Paris op Netflix verscheen zagen de actrices er altijd al glamorous uit, maar dankzij de populariteit van de serie zijn ze uitgegroeid tot heuse stijliconen.

Het is dan ook niet zo gek dat veel fans van de serie zich een soortgelijke kledingstijl willen aanmeten als de dames. Overigens blijkt dat niet eens altijd zo moeilijk of onbetaalbaar de zijn. Zo droeg Lily Collins in seizoen twee al eens een horloge van het Nederlandse merk Rosefield, en werd een fashionista in seizoen drie gespot met oorbellen van Ateljé.

Stiletto's

Onlangs was Lily Collins weer herenigd met de hele Emily in Paris-cast voor een diner in Parijs. Voor het etentje was ze chic gekleed en droeg ze Shoreditch Platform-stiletto's van Kurt Geiger.

Lily Collins

Deze hak heeft een spitse teen. De enkel wordt vastgemaakt met een stijlvolle antieke messing adelaarskopgesp. De hak is tien centimeter hoog en gemaakt van lakleer. Très chic!

Emily in Paris seizoen drie is nu te zien op Netflix.

Bron: Kurt Geiger | Beeld: Kurt Geiger, Netflix