Flawless aan het kerstdiner? Gebruik deze awardwinnende producten van hannah

De feestdagen staan voor de deur en jij wil natuurlijk flawless aan het kerstdiner of bij de nieuwjaarsborrel verschijnen. Met een egale huid, geen oneffenheden en een mooie matte finish zodat je eigenlijk geen make-up meer nodig hebt! Wij stellen je voor aan de producten uit de hannah Touch Family.

Onze favorieten

Goede skincare is de basis voor een mooie huid. De hannah Touch producten hebben meerdere prijzen in ontvangst mogen nemen, zoals de Beauty Press Innovation Award, Beauty Astir Award en Marie Claire de Prix d’Excellence. Wij delen onze favorieten.

1. Touch of Silk

Deze primer is niet voor niets favoriet van menig visagist. Het smeerseltje op basis van zijdezachte siliconenolie vult lijntjes en kleine oneffenheden onmiddellijk op, maar laat ook de teint mooi egaal en perfect gematteerd achter. Perfect dus als primer voor make-up dat beter hecht en langer mooi blijft zitten. Door het vochtgehalte heeft-ie verder intensief huidverbeterende eigenschappen en de primer bevordert het natuurlijke herstel bij o.a. littekens. Enne, ook je man kan hem gebruiken! Bijvoorbeeld voor een gladde huid zonder irritaties na het scheren.

2. Touch of Colour

Ben jij niet zo van de make-up, maar wil je wel een mooie, gezonde gloed? Je weet wel, alsof je net op vakantie bent geweest. Dan is de Touch of Colour voor jou. Dit is geen make-up, maar zo lijkt het wel na gebruik, want door het subtiele bronzing effect krijg je een prachtige summer glow. Het product werkt corrigerend en teint balancerend waardoor elk huidtype direct een optisch egale en gave huid krijgt.

3. Brilliant Touch

Nog een product dat perfect is voor dames die liever geen make-up dragen. Brilliant Touch werkt als het ware als een filter: zichtbare poriën worden verminderd en een glimmende huid wordt gematteerd. De Brilliant Touch zorgt ervoor dat het licht weerkaatst wordt, waardoor je teint in één klap helder en mooi egaal oogt. Andere fijne bijkomstigheden: hij werkt dankzij de hightech-werkstof Progeline™ huidverbeterend bij rimpels en huidverslapping.

4. FiXing Touch

Heb jij eczeem, acne, rosacea of littekens? De FiXing Touch is ontwikkeld om een beschadigde en/of geïrriteerde huid snel te herstellen en het versterkt de natuurlijke huidbarrière en weerstand van de huid. Ook herstellen littekens beter en mooier. Maar ook als je geen huidproblemen hebt, maar gewoon behoefte hebt aan extra bescherming, is dit product geweldig. Een ruw aanvoelende huid voelt binnen no time weer zacht en soepel.

De producten zijn niet alleen fijn om jezelf cadeau te doen, maar zullen ook mooi stralen onder de kerstboom. Of het nou voor je zus, (schoonmoeder), beste vriendin óf man is; een mooie, gezond huid wil iedereen.

Beeld: hannah