Hoera! Disneyland Paris viert 30-jarig jubileum

Dubbel zoveel kerstmagie!

Hiep hiep hoera! Disneyland Paris bestaat dertig jaar. Kun je niet wachten de magie van dit attractiepark te (her)beleven? Dan is dit het moment. Disney pakt dit jaar namelijk groter uit dan ooit tevoren en dat betekent: dubbel zoveel kerstmagie t/m 8 januari 2023. Kerst, kerst en nog meer kerst

Zodra jij en je familie en/of vrienden entree maken op het terrein worden jullie direct welkom geheten door de vier-en-twintig meter (!) hoge kerstboom. Daar blijft het uiteraard niet bij. Het is wederom dit jaar een bestemming vol kerstmuziek, vuurwerkshows en uiteraard Mickey's Dazzling Christmas Parade. Hier kun je Mickey en zijn vrienden, de Disney prinsessen en de kerstman in volle glorie bekijken.

Winterparadijs

Geniet naast alle versiersels natuurlijk ook van de vele attracties en lekkernijen. Dus, wissel de achtbanen af met een momentje voor warme chocolademelk, kerststronken en peperkoekbomen voor de juiste balans. Bereid je voor op magische dag(en) vol feest, adrenaline en gezelligheid waar je nog jarenlang met plezier op terugkijkt.

Ook leuk: s
peciaal voor het dertigjarige jubileum is er een Disney Monopoly spel (€70) uitgebracht en te koop in de boetiekjes op het park. Het ideale cadeau voor iedere pretparkliefhebber.

Beeld: Disneyland Paris