Je nieuwe outfit dezelfde dag nog in huis 

Met de feestdagen in aantocht zijn dit de ideale weken om na te denken over je outfit aan het diner. Kies je voor zwart, rood of wellicht voor donkergroen?

Veel mensen vinden het leuk om zich chique aan te kleden tijdens de feestdagen. We zijn bereid net dat stapje extra te zetten om de show te stelen aan tafel! Bij het shoppen van een fraaie outfit kun je niet wachten, totdat deze bij je thuis bezorgd wordt. Online shoppen wint steeds meer aan populariteit ten opzichte van het bezoek aan een fysieke kledingwinkel. Zeker in november en december; maanden waarin het traditioneel erg druk is in fysieke winkels. Next day delivery van kleding is een steeds grotere wens vanuit consumenten. Houd jij bij het kiezen van de webshop waar je jouw outfit shopt rekening met de snelheid waarmee de bestelling geleverd wordt? Je bent hierin niet de enige!Ook andere producten steeds vaker dezelfde dag geleverd

Niet alleen van kleding hoopt men dat dit nog dezelfde dag of in ieder geval een volgende dag geleverd wordt; ook andere producten worden steeds vaker op dezelfde dag bezorgd. Denk bijvoorbeeld aan accessoires waarmee jij je outfit compleet maakt, een horloge of bijvoorbeeld een armband. Middels next day delivery voorkom je dat je op het laatste moment op zoek moet gaan naar een alternatief, als na bezorging van je bestelling blijkt dat een accessoire of kledingstuk niet goed matcht met de rest van je outfit. Er zijn steeds meer webshops die bestellingen een volgende dag bezorgen, wanneer je deze voor 23.59 uur plaatst. Voorheen moest een bestelling vaak al om 17.00 uur binnen zijn, wilde je deze een volgende dag ontvangen. Zo wordt online shoppen nog comfortabeler.

Betrouwbaarheid bij de levering belangrijk voor consumenten

Een consument wil niet alleen profiteren van een zeker comfort bij het online shoppen van een outfit. Betrouwbaarheid van een bezorgdienst is minstens zo belangrijk. Consumenten kiezen voor een bezorgmoment waarvan zij zeker weten, dat zij op dat moment thuis zijn. Op deze manier voorkomen ze dat de bezorger misgelopen wordt. Er is niets vervelender dan een bezorgdienst die het pakket buiten het afgesproken tijdvak om bezorgt.

Verschillende bezorgdiensten bieden niet alleen een hoge mate van betrouwbaarheid, maar versturen daarnaast ook een sms aan de consument als de bezorger in de buurt is. Zo weet je als consument precies waar je aan toe bent. Wel zo fijn!

Foto door Artem Podrez