Robert en Roos ten Brink verklappen hun huwelijksgeheim

'Gewoon kunnen blijven lachen is het belangrijkste in onze relatie.'

Presentator Robert ten Brink en zijn vrouw Roos zijn al meer dan veertig jaar samen. Na het stichten van hun eigen gezin – bestaande uit vijf dochters – werd er daarna plaats gemaakt voor prachtige kleinkinderen. En een ding is in ieder geval zeker: Robert en Roos zijn na al die jaren nog steeds dolgelukkig met elkaar. Maar wat is het geheim? 

Blijven lachen

"Gewoon kunnen blijven lachen is het belangrijkste in onze relatie", laat het stel weten in de nieuwste LINDA.loves. Dit is dan ook zeker een boodschap dat zij hun kinderen altijd hebben willen meegegeven. "Zoek een relatie waar je én als een prinses wordt behandeld én blijft lachen", laat Roos weten. "Want zonder humor is er geen bal aan en houdt het snel op."

Groot gezin

Roos geeft daarnaast toe dat ze altijd droomde van een gezin met vijf meiden. "Ik wilde altijd een groot gezin, dat was mijn doel." En hoewel Roos graag dochters wilde, was het voor haar en Robert telkens een verrassing of het een jongen of meisje was. "Bij de vijfde was ik wederom blij dat het een meisje was. Een jongen met vier oudere zussen, het zou een hel voor die jongen zijn geweest."

Trots

Maar niet alleen Roos is trots op haar gezin. Ook Robert is trots op zijn dochters. "Dochters die uitgroeiden tot volwassen vrouwen die bij de pinken zijn", liet hij weten. "Ze zijn een deel van mijzelf." Toch is een groot gezin wel andere koek dan een wat kleiner gezin.

Zo is het altijd druk en zijn alle agenda's vol, waardoor het moeilijk is voor het gezin om met z'n allen af te spreken. Maar ook al zien ze elkaar minder vaak dan dat ze graag zouden willen, ze vieren kerst altijd samen en kijken met z'n allen naar All You Need Is Love.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Brunopress