Julia Roberts deelt haar geheim voor een lang en gelukkig huwelijk

'Ik heb dit altijd gezegd en ik blijf het altijd zeggen!'

Julia Roberts is al jarenlang gelukkig getrouwd. Gelukkig is ze niet te beroerd om haar geheim voor een lang en leuk huwelijk te delen.

Zoenen

Ze laat er weinig van zien, dus velen zullen het niet weten: Julia Roberts is al twintig jaar lang getrouwd met cameraman Danny Moder. Haar geheim voor een lang en gelukkig huwelijk? Die wil ze wel delen. "Ik heb dit altijd gezegd en ik blijf het altijd zeggen: het gaat om zoenen. Heel veel zoenen", onthult ze aan E! News. A-ha!

Vriendschap

Omdat ze al zo lang bevriend is met George Clooney, krijgt ze regelmatig de vraag of ze samen zijn. Dat is dus niet het geval, al speelden ze in de film Ticket to Paradise wel een gescheiden koppel. En ook daar moest dus gezoend worden.

Je snapt, die vriendschap maakte de opnames van een zoenscène tussen de beide Oscar-winnaars wel een beetje vreemd. Die moest namelijk wel tachtig (!) keer opnieuw. En een flinke portie staan kussen met een goede vriend? Dat kan wat ongemakkelijk zijn, zoals Roberts achteraf ook vertelde.

En bedankt!

"Nou, en bedankt!" reageerde Clooney hier in een interview met gespeelde verontwaardiging op. "Je weet wel dat ik twee keer tot Meest Sexy Man Ter Wereld ben verkozen, toch?!" Tja, het kust nergens zoals je partner thuis kust, natuurlijk – zoals Clooney met zijn grote liefde Amal ongetwijfeld ook wel weet.

Bron: RTL Nieuws, E! News | Beeld: NL Beeld