Filmkus Julia Roberts en George Clooney ‘moest 80 keer opnieuw’

En dít was de reactie van George's vrouw.

Ticket To Paradise World Premiere - London

Julia Roberts en George Clooney spelen samen in de nieuwe romcom Ticket to Paradise. Voor de film moesten de twee samen een zoenscène opnemen. En zelfs met zoveel ervaring ging dat niet bepaald soepel...

And cut!

Je kunt het erger treffen dan tachtig keer een kus met George Clooney overnieuw moeten doen, toch? In een nieuw interview vertellen Clooney en Julia Roberts dat de zoenscène voor hun nieuwste romantische komedie Ticket to Paradise heel wat voeten in de aarde had. “We geven elkaar één kus in deze film. En het kostte ons zo’n zes maanden”, aldus Julia tegenover The New York Times. “We hebben 79 takes waarin we lachen en één take waarin we kussen.” Tot groot ongenoegen van George’s vrouw Amal, verklapt de acteur: “Ik vertelde het aan mijn vrouw: ‘Het kostte ons tachtig takes.’ En ze zei: ‘What the hell.'”

Voor ons geschreven

Hoewel die ene kus niet helemaal vanzelf ging, menen Julia en George dat het filmscript specifiek voor hen geschreven was. “Ze stuurden mij het script, en ik zag duidelijk dat het voor mij en Julia geschreven was. Sterker nog, de namen van de personages waren oorspronkelijk Georgia en Julian”, onthult George Clooney.

“Mensen weten dat we goed bevriend zijn, en we spelen hier een gescheiden koppel”, vult Julia Roberts aan. “Half Amerika denkt waarschijnlijk ook dat we echt een gescheiden stel zijn, dus dat hebben we alvast mee.”

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=hkP4tVTdsz8&feature=emb_title&ab_channel=UniversalPictures

Ticket to Paradise

Hoewel Julia en George in het echte leven dolgraag met elkaar samenwerken, geldt dat niet voor hun personages in Ticket to Paradise. In de film spelen ze twee gescheiden ouders die willen voorkomen dat hun jonge dochter Lily (gespeeld door Kaitlyn Dever) halsoverkop trouwt met haar nieuwe liefde. Zelf zijn ze namelijk ook ooit overhaast in het huwelijksbootje gestapt… De film draait vanaf 29 september in de Nederlandse bioscopen.

Bron: Beau Monde, Hello! Magazine | Beeld: Brunopress