Emma Roberts lovend over samenwerken met Dakota Johnson

'Het is zo leuk.'

The Fashion Awards 2019 - Arrivals

Emma Roberts is momenteel bezig met de opnames van Madame Web. Voor deze Marvel-film werkt ze samen met niemand minder dan Sydney Sweeney, Adam Scott en Dakota Johnson. En deze samenwerking bevalt haar enorm goed. 

Opnames Madame Web

De opnames van Madame Web zijn nog in volle gang. Hoewel inmiddels bekend is dat Dakota Johnson de rol van Madame Web voor haar rekening neemt en Emma Roberts de rol van Mary Parker, mag ze nog niet veel loslaten over de film. "Ik ben op dit moment in Los Angeles, maar ik ga binnenkort terug naar de set om nog een paar scènes op te nemen. Dus we moeten afwachten hoe het wordt", teasede de actrice in een gesprek met Entertainment Tonight. 

Samenwerking

Wel vertelt ze hoe het is om met een grote acteurs als Dakota Johnson, Sydney Sweeney, Adam Scott, Isabela Merced en Zosia Mamet samen te werken. "Dat is zo leuk", vertelt ze enthousiast. "Ik was zo blij dat ik me bij de cast mocht aansluiten. Ik vind Dakota Johnsen geweldig, en ik vind Sydney Sweeney geweldig. Het is unieke cast en een heel uniek verhaal, dus ik ben er erg enthousiast over. Het was echt leuk om met iedereen samen te werken."

De actrice kijkt er dan ook naar uit om weer op de Madame Web-set te staan. "Ik kan niet wachten om iedereen weer te zien."

Bron: Entertainment Tonight | Beeld: BrunoPress