Julianne Moore deelt haar ultieme beautytip

Dus zo komt ze aan haar prachtige huid.

Cannes Film Festival 2022

Julianne Moore is inmiddels de zestig gepasseerd, maar dat verraadt haar huid niet. De actrice ziet eruit om door een ringetje te halen en dankt dat aan goede genen en een fijne skincare-routine. Maar wat zijn haar beautygeheimen? 

Glowing skin 

Een simpele, consistente skincare-routine is volgens Julianne een van de belangrijkste dingen om te doen voor je huid. Ook zweert de actrice bij het drinken van twee glazen water met Chlorofyl in de ochtend. “Iemand vertelde me jaren geleden eens dat het goed is voor je huid”, vertelt de actrice hierover aan Women’s Health. 

Maar met alleen water met Chlorofyl drinken, ben je er nog niet. “Ik gebruik een milde cleanser en ik ben dol op gezichtsoliën, en soms gebruik ik ’s nachts retinoid.” 

Ultieme tip

Een van de belangrijkste dingen die Julianne elke dag doet? Zonnebrandcrème op haar gezicht smeren. “Mijn beste beautygeheim is elke dag zonnebrandcrème smeren; het is heel belangrijk om daar op jonge leeftijd mee te beginnen. Dat maakt zo’n verschil”, deelt de actrice. 

“Ik gebruik al vijftien jaar dezelfde SPF, maar elke moisturizer met een SPF is fantastisch.” De moisturizer waar Julianne groot fan van is? Dat is de Olay Regenerist Whip Face Moisturizer met SPF. 

In Nederland wordt dit product verkocht onder de productnaam: Olay Regenerist Whip Day Cream met SPF 30. Overigens is het product ook nog eens betaalbaar. Voor een potje betaal je €39,99. Ideaal! 

Bron: Women's Health | Beeld: BrunoPress