Zien: Manon Meijers geeft jawoord in prachtige trouwjurk

Vanaf nu gaat ze door het leven als Manon Meeuwis.

Het was een bijzonder weekend voor Guus Meeuwis en Manon Meijers. De tortelduifjes zijn na jaren uitstel in het huwelijksbootje gestapt in het prachtige Portugal. En wat zag de styliste er mooi uit!

Portugese bruiloft

In augustus 2019 ging Guus Meeuwis op één knie voor zijn grote liefde, styliste Manon Meijers. Ze zei volmondig ja en een bruiloft zou volgen in 2020. Helaas stak corona daar een stokje voor, maar na twee jaar kon het huwelijksspektakel in Portugal eindelijk doorgaan. Afgelopen weekend stapten Manon en Guus in het huwelijksbootje in het land waar ook het aanzoek heeft plaatsgevonden. Op Instagram deelt het pasgetrouwde stel prachtige beelden van de ceremonie, die geleid werd door niemand minder dan Robert ten Brink.

Manon Meeuwis

De styliste heeft ervoor gekozen om voortaan als Manon Meeuwis door het leven te gaan, op verzoek van een van Guus’ kinderen, omdat ze nu helemaal bij de familie hoort. “Dat vind ik de allerbeste reden om mijn naam te veranderen.” Over haar trouwjurk vertelde Manon eerder al bij Shownieuws: “Ik heb volledig volgens mijn eigen methoden mijn jurk uitgekozen en ik denk dat die heel erg bij mijn karakter past en bij mezelf.” Het is inderdaad een hele bijzondere jurk!

Lange voorpret

Door de coronacrisis konden Guus en Manon hun eerder geplande bruiloft niet door laten gaan. “Het is natuurlijk heel even slikken als je het besluit neemt dat het beter is om het te verplaatsen, omdat we het nou eenmaal willen doen met de allerliefste mensen om ons heen en die we ook ontzettend willen knuffelen, die we letterlijk en figuurlijk dichtbij ons willen hebben”, vertelde Manon daar toen over aan Shownieuws. “Maar als je het in groter perspectief plaatst, dan is het iets wat je kunt uitstellen.” En ook Guus liet destijds weten er vrede mee te hebben. “Ondertussen zijn we verliefd, houden we van elkaar en hebben we nog een jaar extra voorpret.”

Bron: Beau Monde | Beeld: BrunoPress, Instagram