3 Leuke to do's voor het lange Hemelvaartweekend

Hemelvaartsdag staat voor de deur, wat betekent dat je een lekker lang weekend hebt! Nog geen plannen? Wij tippen drie dingen om te doen.

Late night shopping bij Designer Outlet Roermond of Roosendaal

Tijdens het Hemelvaartweekend zijn Designer Outlet Roermond en Roosendaal dé perfecte bestemming om designer items, waaronder Furla, Gucci, Prada en Burberry, met extra kortingen op de outletprijs te shoppen. Tijdens deze dagen zijn de centra langer open en geniet je van live muziek en entertainment. Toe aan een pauze? Dan neem je plaats bij een van de cafés, restaurants of een van de vele zonnige terrassen. De handsfree shopping service maakt het dagje uit nog relaxter: lever je tassen in bij de guest service om zorgeloos te kunnen winkelen. Meer info vind je hier.

Waar: Designer Outlet Roermond en Designer Outlet Roosendaal 

Wanneer:
Roermond - 09.00 tot 22.00 (donderdag t/m zondag) // Roosendaal - 09.00 tot 22.00 (donderdag & vrijdag) // 09.00 tot 20.00 (zaterdag & zondag)

Lekker eten bij Rollende Keukens

Het Weekend van de Rollende Keukens is terug en wel met de veertiende editie! Tijdens het lange Hemelvaartsweekend zullen de mooiste mobiele keukenkarren uit eigen land én van over de grens het manifestatieterrein veranderen in één groot openluchtrestaurant. Er zijn meer dan 100 keukens, maar ook fijne wijnen, speciale bieren, live muziek en natuurlijk elkaar. De toegang is gratis en als het mooi weer is kun je ook lekker op je picknickkleed op het gras zitten en genieten van het zonnetje. Meer info vind je hier.

Waar: Amsterdamse Westerpark

Wanneer: 25-29 mei van 13.00 tot 23.00 uur

Hoogte80 theaterfestival

Een ongedwongen sfeer, ontmoetingen, cultuur en lekker eten: dat is het Hoogte80 theaterfestival. Het geliefde festival keert in het hemelvaartsweekend terug naar één van de mooiste stadsparken van Arnhem met een geweldig uitzicht op de stad. Er zijn diverse muziekoptredens en unieke theatervoorstellingen te zien in tenten, in de open lucht en op podia. Een goed festival is niet compleet zonder heel veel lekkers op het menu. Daarom is er ook heel veel eten en drinken. Ook voor kinderen is er van alles te doen en te beleven. Heb je even geen zin in een voorstelling of een concert? Strijk dan neer op het grasveld waar de sfeer bijzonder gezellig en ontspannen is. Toegang is gratis, en voor de diverse programmering betaal je alleen wat je kunt missen. Meer info vind je hier.

Waar: Stadspark Hoogte 80 in Arnhem

Wanneer: 26-28 mei van 12.00 tot 00.00 uur // 29 mei van 12.00 tot 22.00 uur

Natuurlijk is er nog veel meer te doen dit weekend. Als het weer het toelaat kun je een stad uitkiezen waar je nog niet eerder bent geweest en lekker gaan shoppen, verkennen en een hapje eten. Een dagje strand is ook altijd een goed idee en overal in het land worden verschillende festivals georganiseerd. Genoeg te doen dus!