De nieuwe Elegance ligt in de winkel!

Dit kun je verwachten in de grote tuinspecial.

De nieuwe Elegance ligt in de winkel! Wat je kunt verwachten in de grote tuinspecial? Lees mee.

Mode

Van zachtblauw en bloeiende items tot vrolijke kleuren en uitgesproken prints: je shopt de mooiste trends voor de zomer. De modeserie draait om bloemen, van top tot teen in bloemenprint, maar ook een subtiel fleurig accent. En natuurlijk deelt Lonneke Nooteboom zoals altijd weer haar hebberigmakende seizoensfavorieten.

Interviews

Pas acht maanden na hun eerste ontmoeting hadden Roos Moggré (40) en Donatello Piras (45) hun eerste date. Maar daarna was er geen houden meer aan. Wij spreken ze voor de rubriek Scènes uit een Huwelijk. Ook vertelt Elma van Vliet, ondernemer en auteur van de bestseller Mam, vertel eens, uitgebreid over haar loopbaan. Verder neemt groen-expert Rick van der Meer ons mee in zijn week.

Travel & lifestyle

Behalve het nieuwste woon-, travel- en culinieuws, spreken we ook met Susann Probst en Yannic Schon. Zij schreven het kookboek Aarde, zout & vuur, over koken op een intuïtieve manier. Ook delen ze heerlijke recepten. Verder nemen we een kijkje in het prachtige landelijke huis van landschapsontwerpster Kimberly van Kootz in het oosten van de staat New York en delen we 16 tips voor de Amalfi-kust.

Tekst gaat verder onder de foto.

Kunst & cultuur

Je vindt zoals altijd de culturele tips op het gebied van film & tv, kunst, boeken en theater & muziek, maar ook een kunstportret van Maria Sibylla Merian (1647-1717). Ze was niet alleen een van de eerste vrouwelijke natuurwetenschappers, maar ook de grootste planten- en dierenschilder ooit. Verder lees je over het ontstaan van het iconisch modehuis Louis Vuitton.

Beauty

Een egale teint en een make-uplook die zelfs de zonnigste zomerdagen overleeft: wij hebben de beauty nieuwkomers voor je verzameld, zodat je elke dag stralend doorkomt. Verder: alles wat je moet weten over de samenwerking van parfummerk Acqua di Parma en modemerk forte_forte.

Tuinspecial

Van minutieus aangelegde bloemenperken tot honderden sierlijke fonteinen: Elegance zette de meest idyllische tuinen van Europa op een rij, waaronder enkele usual suspects én onverwachte namen. Verder delen we de beste tips en producten voor in de tuin en vertelt Mooiwatbloemendoen.nl over de tuintrends van dit jaar.

De nieuwe Elegance ligt nu in de winkel, dus haal hem snel in huis!