Tip: bezoek de allereerste Tanrevel pop-up store voor een zongebruind kleurtje

En met déze speciale code krijg je een Tanrevel-product gratis.

Heb jij de afgelopen dagen in de zon doorgebracht maar laat die sunkissed tan nog op zich wachten? Tijd om de boel eens onder handen te nemen met een zelfbruiner. En daarvoor ben je in de allereerste pop-up store van Tanrevel aan het juiste adres.

Sunkissed

Tanrevel is een echte game changer op het gebied van zelfbruining. Dankzij de beautytools van Tanrevel meet jij jezelf namelijk het hele jaar door makkelijk een natuurlijk ogende tan and glow aan. En nee, je hoeft niet bang te zijn voor strepen en je huid wordt niet oranje. Niet zo gek dat influencers als Monica Geuze en Selma Omari al fan zijn van het product.

Nu snappen we dat het behoorlijk spannend kan zijn om een product online aan te schaffen, zonder dat je het hebt geprobeerd. En juist daarom opent Tanrevel haar allereerste fysieke store in De Bijenkorf.

Pop-up store

Van 26 april tot en met 9 mei vind je in De Bijenkorf in Amsterdam de allereerste pop-up store van Tanrevel. Hier heb je niet alleen de mogelijkheid om alle producten van Tanrevel te shoppen, je kunt de verschillende tools ook uitproberen. Denk aan een eerste ervaring met de Golden Brown Tanning Mousse of de Tanrevel PRO spraytan, om je tanning game naar het volgende niveau te brengen.

Enne, vallen de producten in de smaak? Dan hebben we nog een extraatje voor je. Door het codewoord ELEGANCE bij je eerste aankoop te benoemen, ontvang je de Glow Peel Pads t.w.v. €39 cadeau. Deze pads bevatten AHA, BHA en vitamines om dode huidcellen te verwijderen, waardoor je bruine kleurtje langer blijft zitten.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Tanrevel (@tanrevel)

Tanrevel

Tanrevel biedt meerdere self tan-producten aan die je voorzien van een bruin kleurtje en een gezonde glow. Van spraytan devices tot aan een mousse: de formules zijn 100 procent vegan en niet getest op dieren. Bang voor een welbekend zelfbruiner-geurtje? Niet nodig. De producten van Tanrevel ruiken namelijk naar tropische kokosnoot. Wij zijn fan!

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Tanrevel.