Dit is dé truc om hakken zonder pijn te dragen

Vanaf nu loop je uren lang op je stiletto's.

Hakken zijn prachtig, maar je loopt er liever geen kilometers op. Tenzij je deze tip kent! Wedden dat jij vanaf nu urenlang op je hoogste hakken door de stad flaneert?

Wondermiddel

Trek de keukenla maar open. De kans is namelijk groot dat je het wondermiddel al eens eerder hebt gebruikt. Het product dat je gaat helpen is een rolletje leukoplast. Deze huidkleurige tape gebruiken we normaal gesproken als pleister, maar werkt ook goed bij EHBPV: Eerste Hulp Bij Pijnlijke Voeten.

Plakken maar

Hoe het werkt: je plakt een stukje tape om je derde en vierde teen, geteld vanaf de grote teen. Plak de derde en vierde teen aan elkaar. Het ziet er misschien raar uit, maar het werkt dus enorm goed! De zenuw in die tenen is namelijk verantwoordelijk voor pijnlijke voeten aan het einde van de dag. Plak de tenen aan elkaar en je kunt de hele dag moeiteloos paraderen op je stiletto's.

Andere oplossing

Heb je geen leukoplast in huis? Dan kun je ook sporttape of fashiontape gebruiken. Draag je peeptoe hakken of sandalen met hak, dan staan vastgeplakte tenen misschien niet zo fashionable. In dat geval moet je een andere oplossing bedenken. Gelukkig bestaan er ook speciale kussentjes die je bij het voetbed van je schoenen kunt plakken. Hierdoor kom je alsnog pijnvrij de dag door. Yay!

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress