De nieuwe Elegance ligt in de winkel!

Dit kun je verwachten in het grote accessoire nummer.

De nieuwe Elegance ligt in de winkel! Wat je kunt verwachten in het grote accessoire nummer? Lees mee.

Mode

Het is lente! We praten je bij over de nieuwste accessoiretends voor de komende zomer en lente: maxi- en mini-tassen, sandalen, zonnebrillen en juwelen. En je vindt een modeserie waar basics als denim en een witte zijden blouse stijlvol gecombineerd worden met diamanten. Verder lees je alles over de nieuwste it-bag: de Chanel 22 Bag en natuurlijk deelt Lonneke Nooteboom zoals altijd weer haar hebberigmakende seizoensfavorieten.

Interviews

Ze kenden elkaar al een jaar of vijf toen er iets begon te smeulen. Maar toen was het dan ook ‘dik aan’ tussen Iris van Lunenburg (36) en Pieter van der Wielen (48). Wij spreken ze voor de rubriek Scènes uit een Huwelijk. Ook vertelt de Amsterdamse PvdA-onderwijswethouder Marjolein Moorman uitgebreid over haar loopbaan. Verder spreken we Laetitia Gerards die speelt in Bruid te Koop! van De Nederlandse Reisopera en acteur en filmhuis-lieveling Sean Baker over zijn nieuwste film Red Rocket.

Tekst gaat verder onder de foto.

Travel & lifestyle

Behalve het nieuwste woon-, travel- en culinieuws, spreken we Dokkoon Kapueak. Ze leerde in Thailand  koken van haar oma en is nu chef-kok in sterrenrestaurant Boo Raan in Knokke-Heist. Ze vertelt er alles over én deelt een aantal heerlijke recepten. Verder nemen we een kijkje in een prachtig huis met ravissante inrichting aan het Amsterdamse Oosterpark.

Kunst & cultuur

Je vindt zoals altijd de culturele tips op het gebied van film & tv, kunst, boeken en theater & muziek, maar ook een kunstportret van Théo van Rysselberghe (1862-1926), de Belg die schilder van de zon werd genoemd. Ook spreken we drie Nederlandse schrijvers over het schrijfproces van hun nieuwste boek. Last but not least: onze 8 favoriete podcasts van dit moment.

Beauty

De lente is er eindelijk weer! En dat betekent dat we de zon wat vaker mogen begroeten. Noodzaak dus om de huid goed te hydrateren om zo die zomerse voorjaarsgloed te creëren én te behouden. Wij delen de fijnste producten met je. Verder op onze tiplist: heerlijke lentegeuren.

De nieuwe Elegance ligt nu in de winkel, dus haal hem snel in huis!