Valentine’s gift guide: de mooiste cadeaus voor hem, haar én jezelf

Happy Valentine!

PFW - Street Style - Day 9

De dag van de liefde staat voor de deur. Wil jij iemand op Valentijnsdag laten zien hoeveel je van hem of haar houdt? Wij hebben in deze Valentine's gift guide de mooiste cadeaus voor je op een rij gezet.

Cadeau voor haar

Verras jij je (schoon)moeder voor Valentijnsdag met een prachtig boeket bloemen? Je vriendin met een lekkere geurkaars? Of je zus met een mooi sieraad? Vier je de zoetsappige dag niet, dan mag je natuurlijk ook altijd jezelf verwennen. Gewoon omdat het kan. Wij hebben de mooiste producten alvast voor je verzameld.

Cadeaus voor hem

Of het nou je (schoon)vader, broer, beste vriend of partner is, ook voor de mannen waar je van houdt zijn mooie cadeaus te vinden. Van een heerlijke badjas tot verzorgingsproducten en mooie sneakers; er is voor iedere man wat wils!

Pssstt… Ook hier bij Elegance hebben we een aanbieding om jezelf of iemand anders mee in het zonnetje te zetten: voor maar 22 euro krijg je 3x de nieuwste Elegance en een abonnement naar keuze cadeau! Zo kun je kiezen voor een abonnement op Marie Claire, Grazia, Beau Monde, Happy in Shape, Lonely Planet en nog veel meer. Ga snel naar elegance.nl/2voor22.

Beeld: BrunoPress