Tjitske Reidinga deelt echte foto: 'Zonder bh, met een opvlieger'

Erg verfrissend, als je het ons vraagt

Neem een kijkje op de Instagram van Tjitske Reidinga en je ziet meteen dat het niet een standaard perfecte-kiekjes-pagina is. Erg verfrissend, als je het ons vraagt. Ook haar nieuwste post laat haar leven zien zoals-ie echt is.

Zonder bh

"Zonder bh, met een opvlieger", luidt het bijschrift van haar laatste foto. De actrice maakt een selfie in de badkamerspiegel terwijl ze net uit bed lijkt gestapt. Haar in de war, geen bh aan en in joggingsbroek.

Volgers kunnen de foto erg waarderen. "Dankje om gewoon echtheid te laten zien, precies hoe het leven is in plaats van al dat nep en gemaakt wat hier langs komt", reageert iemand. Een ander zegt: "Wat een fijne post. Gewoon zoals het leven echt is." Weer een ander zegt erg blij te worden van haar foto's: "Eindelijk geen enge gefilterde selfie."

Tekst gaat verder onder de foto.

Reality

Het is overigens niet de eerste keer dat Tjitske 'echte' foto's deelt. Ze plaatst regelmatig een kiekje van hoe ze er op dat moment daadwerkelijk bij zit en maakt het niet mooier dan het is. Kijk zelf maar.

Tekst gaat verder onder de foto's.

Overgang

Tjitske is op haar pagina erg openhartig over de overgang waar ze middenin zit. Zo schrijft ze regelmatig over de opvliegers en andere ongemakken die ze ervaart. Voor volgers genoeg reden om stiekem te hopen op een serie over dit onderwerp. "Wil je alsjeblieft een serie maken over de overgang?", wordt er regelmatig gevraagd.

De kans dat die er komt is klein, want Tjitske liet onlangs weten dat ze er in de lockdown achter kwam niet meer te willen acteren. "Ik weet niet of ik nog wel zoveel zin heb om voor de camera of op het toneel te staan als iemand anders", vertelde ze in LINDA. "Het zal ook met ouder worden te maken hebben, maar ik wil vanaf nu doen wat ik zélf wil."

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress, Instagram