Monique des Bouvrie is weer aan het daten: 'We hebben het erg gezellig'

Ruim een jaar na het overlijden Jan des Bouvrie is ze weer gelukkig in de liefde.

Monique des Bouvrie is opnieuw gelukkig in de liefde. Ruim een jaar na het overlijden van haar man en interieurontwerper Jan des Bouvrie is ze weer aan het daten geslagen.

Daten

In augustus vorig jaar liet Monique weten nog helemaal niet bezig te zijn met een nieuwe relatie. "Maar zeg nooit nooit. Dingen overkomen je. Als het universum het zo heeft bepaald, dan gebeurt het. En anders niet." En dat lijkt nu het geval te zijn. Monique is in een restaurant in St. Tropez, waar ze ook een huis heeft, verliefd gespot met modemagnaat Otto Klein. Volgens ooggetuigen waren ze aan het knuffelen en zat ze op zijn schoot. Ze zouden er erg gelukkig uit hebben gezien samen.

Heel gezellig

Aan Story laat Monique weten dat de geruchten kloppen. Ze leerden elkaar kennen tijdens een zakelijke afspraak. "Afgelopen november hebben we elkaar ontmoet, toen hij als klant bij mij binnenkwam. Het klikte meteen." Een relatie wil ze het nog niet noemen, ze hebben het nu vooral heel gezellig. "We zijn gezellig aan het daten en that's all."

Dankbaar

Aan Beau Monde liet Monique in augustus vorig jaar weten Jan erg te missen, maar niet in een verwerkingsproces te zitten. "Ik heb niks met het woord ‘verwerkingsproces’. Ik zit niet in een verwerkingsproces, ik mis gewoon iemand. Tegelijkertijd realiseer ik me elke dag hoe mooi het is dat we zo lang samen zijn geweest. Daar ben ik dankbaar voor en nu ga ik verder. Zo is het leven", zei ze.

Monique en Jan waren niet alleen zielsverwanten, maar werkten ook nauw samen. Ze runden samen de conceptstore voor interieur 'Het Arsenaal'. dat doet Monique nu alleen, nadat Jan vorig jaar oktober op 78-jarige leeftijd overleed na een ziektebed.

Bron: Story, RTL | Beeld: BrunoPress