Koningin Máxima deelt zeldzame selfie op Instagram

Op Blue Monday maakt ze graag een uitzondering.

Het komt niet vaak voor dat we mogen genieten van een selfie van koningin Máxima. Maar op de somberste dag van het jaar maakt Hare Majesteit graag een uitzondering.

Blue Monday

De somberste dag van het jaar? Die komt Hare Majesteit breed glimlachend door. Op het Instagram-account van het Koninklijk Huis deelt de koningin een happy selfie met hondje Mambo en haar gouden tip om op te vrolijken tijdens deze grijze maandag in januari. Het uitlaten van haar trouwe viervoeter en de frisse buitenlucht inademen zijn haar geheimen om deze januaridag door te komen.

En ja, het blijft een uitdaging, jezelf én je rondrennende hond Instagram-waardig in beeld krijgen. Máxima doet ’t goed met dit nonchalante kiekje:

Lange wandeling

Máxima raadt ons aan om vandaag de wandelschoenen aan te trekken en de winterdip weg te wandelen. “Bewegen is goed voor je fysieke maar ook voor je mentale gezondheid, zeker als dat buiten kan. Vandaag, op Blue Monday, maak ik een flinke wandeling. Jij ook?”

Een schattige labradoodle als Mambo – volgens prinses Amalia het ‘lege-nest-hondje’ van haar moeder – hebben we niet allemaal, en een paleistuin op loopafstand al helemaal niet. Toch doet een ommetje door de buurt ons vast ook goed. Als de queen herself er niet over peinst om over de modderpaden te banen, kunnen wij ’t ook. Happy Monday!

Bron: Instagram, Beau Monde | Beeld: BrunoPress