Giacomo Gianniotti onthult geheimen Grey's Anatomy-cast

Zo vergat deze acteur het vaakst zijn tekst.

Giacomo Gianniotti nam in seizoen zeventien van Grey's Anatomy dan wel afscheid van zijn personage Andrew DeLuca, maar hij heeft nog altijd contact met zijn voormalige collega's. Dit onthult hij tijdens het spel costar secrets van US Weekly. En dat is niet het enige wat hij onthult... 

Contact collega's

Uit het oog, maar niet uit het hart. Hoewel Giacomo dan niet op de set stond voor de opnames van seizoen achttien, heeft hij nog regelmatig contact met zijn Grey's Anatomy-collega's. Wie hij het meest appt? Dat is Kevin McKidd, die Owen Hunt speelt.

"Hij is gewoon een fantastische vriend en mentor. En door de jaren heen is hij ook een geweldige regisseur geworden", vertelt de acteur aan US Weekly. "Ik kreeg veel steun van hem tijdens mijn regiecarrière en als acteur en man is hij gewoon een geweldige kerel."

Favoriete personage

Gianotti was vanaf seizoen elf tot seizoen zeventien in Grey's Anatomy te zien. Hij speelde Dr. DeLuca met overtuiging, maar wie was eigenlijk zijn favoriete personage – behalve dan zijn eigen karakter? "Ik ben dol op Richard Webber (James Pickens Jr. red.) en ik hou ook van Pick (de nickname van James Pickens Jr. red). Die man is een legende."

"Tijdens table reads kon hij iedereen keihard aan het lachen maken. Ook als hij niks deed", gaat de acteur verder. "Hij is gewoon zo grappig."

Grappig karakter

Iemand anders die volgens Gianotti grappig is, is Ellen Pompeo die Meredith Grey speelt. "Zij is hilarisch. Ze is zo grappig. Ik vind Meredith Grey niet het grappigste personage, maar Ellen is hilarisch, heel leuk", deelt hij. Ook wordt de acteur gevraagd naar iets wat veel kijkers niet over Ellen Pompeo weten. "Ze vindt rapmuziek heel leuk, ook iets wat het tegenovergestelde is van Meredith Grey."

Tekst vergeten

Ook werd Gianotti aan de tand gevoeld over welke collega zijn of haar tekst het vaakst vergat. "Waarschijnlijk Justin Chambers (Alex Karev in de serie, red.), maar Justin ik hou van je", grapt de acteur.

Bron: Us Magazine | Beeld: BrunoPress