Friday Favourites van hoofdredacteur Hilde Veeren

Creëer nu jouw eigen look met de favorieten van Hilde. Go!

Bij Friday Favourites delen we zes heerlijke items om het weekend mee in te luiden.

Hilde Veeren: "Of je oud en nieuw nu thuis viert op de bank met een goede film of met een diner met vrienden, elke gelegenheid wordt een stuk feestelijker wanneer je je mooi aankleed. Besluit je toch je pyjama aan te houden? Gooi dan deze kimono eroverheen waardoor je er meteen gekleed uitziet."

Stijlvol naar elke gelegenheid

De jaarwisseling blijft ondanks de lockdown toch nog een feestelijke gelegenheid waarbij we willen uitpakken. Deze outfit is dan ook ideaal om gekleed aan te schuiven bij een diner, maar ook om later in het jaar aan te trekken voor je verjaardag of feestelijke lunch. Deze kimono gooi je gemakkelijk over een comfortable outfit heen voor een glanzende finishing touch. Wil je echt uitpakken? Trek dan deze opvallende jurk aan inclusief diverse glitter rijke accessoires.

Outfit details

Deze jurk heeft een metallic look en is een ware eyecatcher. Zo ben je in een klap direct klaar wanneer je een onvergetelijke indruk wilt achterlaten. Wanneer je geen fan bent van opzichtige items kun je ook kiezen voor deze metallic kaartenhouder, prachtige juwelenring of glanzende kimono. Mix and matchen blijft bij ons toch altijd favoriet. Oh, en vergeet geen romantisch lingerieset aan te trekken voor een zelfvertrouwen boost. Yes!

Jurk van Caroline Biss - €225 Kaarthouder van Iris Maree - €115 Slip van Intimissimi - €15,90 Ring van Le Sibille - €7950 BH van Intimissimi - €29,90 Kimono van Halsduk by Esmee - €419

Iedere vrijdag deelt Elegance hoofdredacteur Hilde haar fashion wishlist van het moment. Van de meest comfy homewear tot een stoere jeans en van heerlijke truien tot mooie mantels. Maar ook musthave tassen, schoenen en sieren. Kortom, heerlijke items waar jij weer inspiratie van kunt opdoen. Tot volgende week!