Zo zorg je ervoor dat je natuurlijke grijze haar mooier tot zijn recht komt

Gelig, dof of pluizig grijs haar is nu verleden tijd.

Lees ook

Grijs haar is chiquer dan ooit en wordt, op welke leeftijd dan ook, steeds vaker in volle glorie vertoond. Natuurlijk grijs haar kan echter wel dof of gelig worden. Daarom heeft Wella Professionals de Silver Glow by True Grey kleurbehandeling gelanceerd en vertellen wij je er alles over.

Silver Glow

Grijs haar is prachtig, maar je wil niet dat het gelig, dof of pluizig wordt. Gelukkig is daar Silver Glow by True Grey van Wella Professionals: een nieuwe reeks kleurbehandelingen bij de kapper, speciaal ontwikkeld om natuurlijk grijs haar te transformeren in prachtige zilveren lokken. Voor het product is gebruik gemaakt van de nieuwe AquaTone* technologie: een zachte, subtiele toner zonder alkaliserende middelen, die de natuurlijke tint van jouw grijze haar nabootst. Er worden zilvertinten en glans aan jouw lokken toegevoegd, de gele gloed vermindert en je haar wordt gerevitaliseerd. Wie wil dat nou niet?

Silver Glow gedeeltelijke highs en lows

Verschillende behandelingen

Je lokken trakteren op zo’n behandeling kan gewoon bij de kapper. Je kunt het combineren met een knip- en föhnbeurt, maar kunt ook alleen voor een Silver Glow behandeling gaan. Iedere grijze coupe is uniek, dus jouw kapper zal kijken wat de beste manier is om jouw grijze lokken tot hun recht te laten komen. Er zijn maar liefst zeven verschillende toners, dus genoeg grijsnuances om uit te kiezen.

Vind een salon voor jouw True Grey behandeling via de Salon Finder van Wella Professionals. Voor meer haar-inspiratie volg je Wella Professionals op Instagram!

Silver Glow full head

Snelle touch up

Het fijne is dat je, in tegenstelling tot het verven van je haar, niet uren in de stoel hoeft te zitten. Na zo’n 30 minuten inwerken is de klus al geklaard. Heb je niet zoveel tijd, maar wil je toch je haar opfrissen? Kies dan voor de Express Silver Glow behandeling voor een snelle zilveren touch up. Deze behandeling duurt slechts 15 minuten. In beide gevallen is het resultaat is een versterkte natuurlijke schaduw, meer glans en minder geelheid. Kortom, prachtig gezond uitziend grijs haar! Ook niet onbelangrijk: in tegenstelling tot het soms hardnekkig verven van je haren, blijven je lokken na deze behandelingen heerlijk zacht aanvoelen.

*Patent is aangevraagd

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Wella Professionals.

Laatste nieuws

Zie ook