Julia Roberts deelt zeldzame foto van haar tweeling

De actrice laat haar kinderen eigenlijk nooit zien.

Je wist het misschien niet eens, want ze houdt ze zoveel mogelijk buiten de spotlights: maar Julia Roberts is naast actrice ook moeder van drie prachtige kinderen. Het is dan ook erg zeldzaam dat Julia een foto van haar tweeling op Instagram heeft gedeeld. 

Throwback

Het was een bijzonder weekend voor Julia Roberts. Ze genoot niet alleen van Thanksgiving en een heerlijke vakantie, maar ook van een speciale dag met familie. Haar tweeling, dochter Hazel en zoon Phinnaeus, was namelijk jarig! De twee zijn nu 17 jaar oud. Om dit te vieren deelt de actrice een throwback-kiekje op Instagram van zichzelf met de twins toen het nog baby's waren.

Een ontzettend aandoenlijke foto van Julia die net moeder is geworden. De kleintjes liggen heerlijk in de armen van hun stralende moeder, de een in diepe slaap en de ander met de oogjes open. "17 of the Sweetest years of life", schrijft ze bij het kiekje, samen met zeventien taart-emoji's.

Nóg een kiekje

Samen met cameraman Danny Moder, met wie de actrice sinds 2002 is getrouwd, heeft Julia naast Hazel en Phinnaeus nog een zoon: Henry van 14 jaar oud. Hoewel Roberts inmiddels 9,3 miljoen volger heeft op Instagram, is ze maar zelden actief op het platform. Een familiekiekje is daarom nóg unieker.

Tijdens het Thanksgiving-weekend had ze er blijkbaar wel zin in. Want naast een foto met haar kinderen deelt ze de Petty Woman-actrice ook een selfie tijdens een wandeling. Gehuld in een vrolijk oranje gebreide muts, een grote zonnebril en met een grote glimlach kijkt ze in de camera. "Ik voel me dankbaar. Fijne Thanksgiving iedereen", klonk het bijschrift.

Bron: Beau Monde | Beeld: Instagram, BrunoPress