Niks veranderd: zo ziet Frenchy uit Grease er vandaag de dag uit

We herkennen haar uit duizenden!

Kun je geloven dat het alweer ruim 40 jaar geleden is dat Grease voor het eerst op het witte doek verscheen? John Travolta en Olivia Newton-John waren de sterren van de show, maar we kunnen niet ontkennen dat Frenchy toch echt wel favoriet was. Benieuwd hoe actrice Didi Conn er nu uitziet? Kijk mee.

Acteercarrière

Voordat Didi Conn in Grease te zien was, had ze al in een paar films en series gespeeld, maar verwierf ze pas echt faam nadat ze als Frenchy te zien was in Grease in 1978. In 1982 kwam er zelfs een Grease 2, waarin Didi Conn als enige van de originele cast te zien was. Na de musicalfilms scoorde ze rollen in onder andere de series Benson en Shining Time Station. Ook was ze te zien in de film Most Likely to Murder. Ze acteert nog altijd; momenteel is ze bezig met het filmen van Paper Dreams.

Privé

Didi werd op 13 juli 1951 geboren in Brooklyn als Edith Bernstein. Didi was haar bijnaam en die bleef ze als actrice gebruiken. Op 24-jarige leeftijd gaf Didi het jawoord aan Frankie Conn. Het huwelijk was echter van korte duur: drie jaar later scheidden ze van elkaar. Een paar jaar later vond de actrice echter de liefde van haar leven en stapte ze in 1982 in het huwelijksbootje met filmcomponist David Shire. Samen kregen ze zoon Daniel Shire (1992). Sinds bekend werd dat hun zoon autisme heeft, is ze actief in verschillende stichtingen voor autisme.

Hieronder zie je hoe Didi er nu uitziet. Ondanks dat ze wat jaartjes ouder is, zouden wij haar uit duizenden herkennen!

Didi Conn is nog altijd goed bevriend met Olivia Newton-John die de rol van Sandy op speelde. "Tijdens haar eerste scene voor de film, was ze wat nerveus. We begonnen samen te improviseren en zonder dat we het door hadden, speelden we de scene. Daar gaf ze me een knuffel en bedankte me. Die vriendschap is nooit meer over gegaan", vertelde Didi eens in een interview.

Bron: Tips en Weetjes | Beeld: Grease