Dit is de onverwachte trend van dit seizoen

Krijg jij meteen een boerse vibe? Dat is niet nodig!

We vallen maar meteen met de deur in huis: de tuinbroek maakt een comeback. Je hebt hem vast en zeker ooit in je leven gedragen, al was het als kind. Maar nu kun je er een heus fashion statement mee maken. 

Trend alert!

Ze zijn comfy, maar over de vraag of ze ook stijlvol zijn, liepen de meningen nog weleens uiteen. Zo hadden sommigen er nog weleens 'hard werken in de tuin'-associaties bij. Niet zo heel gek. De broek werd immers in het leven geroepen zodat arbeiders en boeren het konden dragen tijdens hun werk. Maar anno 2021 is er niets meer over van die boerse vibe. De tuinbroek is populairder dan ooit.

Zo draag je 'em

De mouwloze overal met gespen heeft een hoog je ne sais quoi-gehalte, waar we sinds de uitbraak van corona steeds meer naar hunkeren. De tuinbroek kan met veel nonchalance gedragen worden, maar met een paar prachtige key items kun je de dungaree ook naar een hoger niveau tillen. Denk aan een simpele, maar elegante turtleneck of ga voor een more pulled-together look met een elegante blouse met pofmouwen of strikken. En laat ook de accessoires niet achterwege. Je outfit zal er stralend uitzien met een statement ketting of een paar opvallende oorbellen. Inspiratie nodig? Wij verzamelden het voor je!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Zeena Shah (@heartzeena)

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Helena (@helenacuesta)

Bron: Marie Claire | Beeld: BrunoPress