Koningin Máxima verschijnt in spraakmakende gatenjurk van Claes Iversen

Yay or nay?

Lees ook

Koningin Máxima weet altijd de show te stelen, maar gisteravond al helemaal. Onze koningin verscheen in een gatenjurk van Claes Iversen en dat maakte behoorlijk wat tongen los.

Nieuwe japon

Voor het staatsbezoek aan Noorwegen zat de koffer van koningin Máxima vol met eerder gedragen outfits, zoals de prachtjurk die ze tijdens het staatsbanket droeg. Maar woensdagavond tijdens de contraprestatie kwam er toch een nieuwe aanwinst aan te pas. De koningin verscheen – love it or hate it – in een glamourous blauw-gouden jurk van Claes Iversen, vol met gaten.

Gewaagd!

Door de grote gaten en hoge split noemen veel royal fashion fans het een gedurfde japon voor de koningin, al heeft Máxima natuurlijk wel de nodige voorzorgsmaatregelen genomen. Onder de grotere gaten in het midden van de jurk is een stof in de huidskleur van Hare Majesteit aangebracht (meteen ook wat extra warmte. Want het is wel november! En Noorwegen!) De gatenkaasvergelijkingen bleven uiteraard niet lang uit op social media.

Let is shine!

De meningen verschillen. Zo vindt de één het een prachtige outfit, terwijl de ander er niet voor had gekozen. Over een ding is iedereen het wel eens: de gouden muiltjes (van Gianvito Rossi) waarmee Máxima de rode loper betrad staan meteen op onze wishlist.

Ze is in ieder geval niet te missen, onze koningin! En hoe leuk is het dat je elke keer weer iets nieuws kunt verwachten in de kledingkast of koffer van Máxima?

Bron: Beau Monde | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook