Perfect voor de feestdagen: deze adembenemende luxe parfums moet je kennen

Wij weten wat er op jouw wishlist voor de feestdagen staat...

Ontdek nu Jump Up And Kiss Me uit de Addictive Arts collectie van Clive Christian. Twee adembenemende luxe parfums van ’s werelds toonaangevende onafhankelijke parfumhuis. Wij weten wat er op jouw wishlist voor de feestdagen staat…

Jump Up And Kiss Me

De Addictive Arts-collectie is geïnspireerd door het werk van Britse literaire grootheden die geestverruimende middelen gebruikten als brandstof en inspiratie voor hun werken. Addictive Arts is niet zomaar een collectie. Het is Clive Christian’s meest complexe, fantasierijke en gedurfde reeks parfums met maar liefst 25% parfumconcentratie en meer dan 200 ingrediënten per parfum (waar een ‘normaal’ parfum er maximaal 80 bevat). De collectie wordt "His naughty collection" genoemd en dat is niet zonder reden... In de parfums zitten namelijk de verslavende ingrediënten papaver (opium), alsem (absinth) en coca bladeren (cocaïne).

De twee iconische Jump Up And Kiss Me parfums uit de Addictive Arts collectie zijn geïnspireerd op William Shakespeare's A Midsummer Night's Dream. In het stuk vervaagt de grens tussen realiteit en dromen en in het mythische bos zorgen de meest mooie bloemen (genaamd de ‘Jump Up And Kiss Me’-bloem) ervoor dat je verliefd wordt op het eerste dat je ziet. Enne, die kracht om iemand verliefd te maken hebben de bijzondere Jump Up And Kiss Me geuren ook!

De parfums

De Jump Up And Kiss Me geuren Ecstatic en Hedonistic bevatten 25% parfum en zijn gemaakt met de beste ingrediënten van over de hele wereld.

Jump Up And Kiss Me Ecstatic is een houtachtige geur met fruitige tonen en maar liefst 219 ingrediënten. De topnoten van mandarijn, zure sinaasappel, roze peper, gember en ylang ylang, worden gevolgd door een hart van tuberoos, oranjebloesem, jasmijn en roos. De geur wordt afgemaakt met een basis van amber, musk, zacht suède, rijk sandelhout, tonkaboon en vanille.

Jump Up And Kiss Me Ecstatic

Jump Up And Kiss Me Hedonistic is een houtachtige oriëntaalse geur met wel 203 ingrediënten. De topnoten zijn onder andere bergamot, citroen, mandarijn, grapefruit, neroli, kers, salie en violet. In het sensuele hart vind je een combinatie van jasmijn, tabak, orris en papyrus. De geur wordt afgemaakt met een basis van amber, rokerig leer, musk, sandelhout, cedarhout en een vleugje zoete tonka en vanille.

Jump Up And Kiss Me Hedonistic

Dus ben jij nog op zoek naar het perfecte cadeau voor je lover, familie of vrienden voor de feestdagen? Of wil je jezelf trakteren op een speciaal geschenk? Dan is zo'n prachtige flacon met bijzondere geur natuurlijk perfect. De parfums zijn vanaf nu beschikbaar voor €490,- bij geselecteerde, luxe parfumerieën. De officiële verkooppunten vind je hier.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Wescents, de officiële distributeur van onder andere Clive Christian.