Let's go: 3 leuke dingen om dit weekend te doen

Niks te doen dit herfstige weekend?

Geen idee wat je moet doen dit herfstige weekend? Wij delen 3 weekendtips.

Bezoek de pop-up shop van luxury skincare brand LABAREAU

Er is een nieuw beautymerk van Nederlandse bodem in town: maak kennis met LABAREAU. Founder Lindsay van der Looij besloot na 20 jaar kliniekervaring haar eigen luxe anti-aging skincare merk te creëren. Een merk dat volgens haar nog ontbrak in het wereldwijde skincare assortiment, want ze brengt het beste van twee werelden samen: de kracht van praktijkervaring, ondersteund door de wetenschap. Na drie jaar uitgebreid onderzoek en samenwerkingen met een team van experts en biochemici is de high-end lijn LABAREAU met exclusieve SAXZ-12®-technologi een feit. De lijn bestaat uit een volledige beautyroutine van 8 musthave anti-aging producten. Een gehydrateerde, stralende en volle huid gegarandeerd.

Dit weekend is BLOY is omgetoverd tot waanzinnige pop-up shop die geheel in het teken staat van LABAREAU. Daar zijn ook alle producten te koop. De winkel is zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur geopend. Na dit weekend shop je het merk exclusief op www.labareau.com en bij BLOY Institute.

Ga naar de tentoonstelling GEM Z: The Farthest from Earth We’ve Ever Been 

In de tentoonstelling in Het Nieuwe Instituut in Rotterdam wordt het werk van negen transdisciplinaire, Generatie Z-makers gepresenteerd. GEM Z is een tentoonstelling gegoten in de vorm van een speculatieve landingsplaats van een buitenaardse capsule. De mensheid heeft millennia lang de ruimte in gestaard en berichten naar het onbekende gestuurd, maar wat als er iemand al die tijd heeft terug gestaard? Door gebruik te maken van een collectieve science-fiction verbeelding, richten de GEM Z makers de blik terug op ons. Dit keer zijn we niet de observeerder, maar de geobserveerde.

De getoonde werken versmelten design, digitale kunst en sieraad en zijn speciaal ontwikkeld voor deze tentoonstelling door de deelnemers van het GEM Z Talent ontwikkelingsprogramma van Current Obsession. De tentoonstelling is te zien van 30 oktober t/m 30 november 2021. Meer info vind je hier.

Sushi eten bij TATSU

Onbeperkt genieten van een tafel vol Japanse lekkernijen om je vingers bij af te likken, picture perfect opgemaakte borden en een knaller van een cocktail in de hand. En dat in een betoverende setting en voor een mooie prijs. Dat is TATSU in een notendop. In het centrum van Haarlem geniet je van Aziatische klassiekers, maar ook nieuwe gerechten. Wat dacht je van een panna cotta bereid met matcha en de ‘Alaska roll’: een maki gevuld met gefrituurde garnaal, krab, zeewiersalade en Japanse mayonaise. Ook is TATSU het enige Japanse all you can eat restaurant in Nederland met een eigen cocktailstation waar de bartender live je cocktail staat te shaken. Nadat je een keuze hebt gemaakt uit de ruim 15 cocktails en G&T’s natuurlijk. Meer info en reserveren kan hier.