Ongelooflijk: zo ziet Betty Rizzo uit Grease er nu uit

Grease, wie kent 'em niet? Het is inmiddels 43 jaar geleden dat de film uitkwam, dus je kunt je voorstellen: de acteurs zijn niet de jongste meer. Wij doken in de oude doos en vooral Betty Rizzo viel op. Je herkent de inmiddels 77-jarige actrice namelijk niet meer terug.

Onherkenbaar

De rol van Betty Rizzo - de losbandige tiener en het liefje van Kenickie - werd gespeeld door de destijds 33-jarige Stockard Channing. Later was ze te zien in verschillende series en bouwde ze een succesvolle Broadway-carrière op. Ondanks haar andere rollen, wordt ze vandaag de dag nog steeds vooral herinnerd als Rizzo. “Het is best intimiderend als je het theater uitkomt en mensen duwen foto’s in je gezicht. Dan denk ik: ja, dat is geweldig, maar het is al zó lang geleden”, vertelde ze eens.

Reacties fans

Ook vandaag de dag staat ze nog graag in de spotlights. Zo was ze een paar jaar terug nog te zien in The Andrew Marr Show om te praten over haar nieuwe stuk, Apologia. Echter kreeg ze daar niet de reacties waar ze op gehoopt had. Kijkers konden na de show namelijk niet ophouden over haar uiterlijk."Wat is er met haar gezicht gebeurd?", "Wat heeft ze zichzelf aangedaan?" en "Ze ziet er compleet anders uit", zijn slechts een greep uit de vele reacties.

Nou is de actrice natuurlijk wat jaartjes ouder geworden, maar kijkers meenden ook zeker te weten dat Stockard heel wat bezoekjes aan de plastisch chirurg heeft gebracht. Bekijk onderstaande foto en oordeel zelf.

Bron: Grazia, Tips & Weetjes | Beeld: Grease, Twitter