Inspiratie: de oversized suit is trending en zo draag je 'em

Dé trend van het najaar.

Je kunt hem casual, stoer of chique dragen: de oversized suit is misschien wel een van onze favoriete trends van het seizoen. Wij verzamelden de mooiste outfits voor je, zodat je heerlijk inspiratie op kunt doen.

Strak in pak

Als er één outfit is waar wij geen genoeg van kunnen krijgen, is het wel een goede pantalon met een matching blazer. Al jaren is het pak ontzettend on trend en ook dit najaar zullen we deze outfit weer overal zien. Niet alleen is het een makkelijke outfit die je zo uit de kast trekt, je ziet er ook gelijk netjes en verzorgd uit. Ook is het ideaal om mee te layeren. Draag bijvoorbeeld een wit overhemd, sweatshirt of gebreide trui onder de blazer op koudere dagen. Doordat het pak dit najaar lekker oversized mag zijn, passen er genoeg laagjes onder.

Wat schoenen betreft kun je alle kanten op. Kies op de warmere dagen voor slides of een hakje en met koudere temperaturen voor een chunky loafer of een sneaker. Je maakt de look helemaal af met een strakke, lage knot en accessoires.

Influencers

Ook menig fashionkenner krijgt geen genoeg van de oversized suits. Als we Instagram mogen geloven, zit je met een neutraal gekleurd pak helemaal goed komend seizoen. Wil je liever een pop of colour? Ga voor een kobaltblauwe kleur. Kijk mee:

Bron: Marie Claire | Beeld: Brunopress, Instagram