Koningin Máxima kiest opnieuw voor omstreden outfit

Ondanks dat de look vorige keer niet in de smaak viel, trok ze de outfit weer uit de kast.

Koningin Máxima draagt wat ze mooi vindt, of de rest van de wereld het daarmee eens is of niet. En dus besloot ze gisteren een omstreden outfit gewoon nog een keer uit de kast te trekken. Daar houden we van!

Kritiek

Op woensdag trok de koningin opnieuw een kleurrijke japon van Claes Iversen aan voor het jubileum van Fonds Kwadraat. De jurk droeg ze ook al eens in Zeeland in 2018, waarna er héél veel reacties op kwamen. Vooral de Argentijnse pers was niet mild. Ze noemden de look te 'kinderlijk en te kleurrijk voor een koningin van haar leeftijd.' Tuurlijk mag Máxima gewoon dragen wat ze zelf mooi vindt, maar ze weet dat de modepolitie áltijd meekijkt. Op social media waren de meningen in ieder geval behoorlijk verdeeld.

Of Máxima leest de Argentijnse bladen niet, of ze trekt zich er niets van aan. Groot gelijk, Majesteit! Voor zo'n kleurrijke noot op een regenachtige dag zijn wij altijd wel te porren, of je nu de vijftig gepasseerd bent of niet.

Tekst gaat verder onder de foto.

Kleurrijk

Zo vlak na Prinsjesdag doet de jurk in combinatie met het rode hoedje erg denken aan de ook al zo kleurige combinatie van Natan vorige week. Máxima heeft de smaak te pakken!

Bron: Beau Monde | Beeld: BrunoPress